نقل قول:
البته کاش شما اول بازی رو یک تست میزدیو به حرف اون عزیزان گوش نمی کردی که از بازی بد گفتن...بعد از بازی انتقاد می کردی!اگر از پست اول این تاپیک رو خوب ببینید غریب به یقین اکثر دوستان که بازی رو تجربه کردن گفتن بازی درسته داستان مشخصی نداره ولی در کل قابل قبوله تو سبک خودش..
الان سر یک بازی که اتفاقآ خیلی هم معروفه واسه خودش(nfs:hp) کلی بحث بود که چرا داستان نداره!ولی این بحث واسه زمانی بود که 20-30 درصد بچه ها بازی رو انجام داده بودن ولی بعد از اینکه اکثر دوستان بازی رو انجام دادن همه از بازی تعریف و کلی حال کردن با بازی...(مدرکم اگر خواستین برید تو تاپیکش فت و فراوان ریخته نظرات)
+
کلآ مشکل من با حرف این دوستمون این بود که 2تا کلمه که الحق انصاف نیست بخوایم به این بازی نسبت بدیم گفتن:
شما اگر به بازی که کاپ کام ساخته بگی فاجعه دیگه به بازیهای شرکتهای گمنام که اصلآ اسم و رسمی هم نداره چی میگی ...!نقل قول:
فاجعه
!!!نقل قول:
میکرو و سگا
آخه میکرو و سگا رو شما الان داری با این زمان قیاس می کنی...ای بابا.!
+
خوبه همه چیز رو به دید منفی نگاه نکنیم و همیشه جنبه های مثبتش رو اول ببینیم...(تاپیک هری پاتر از پست 1 تا آخر همه انتقاد و از بدیه بازی گفتن..اونجا میشه قبول کرد بازی خراب از آب در اومده ولی سر این بازی من با کسی که الکی از رو بی منطقی انتقاد کوبنده کنه شدیدآ مخالفت میکنم چون تنها نکته این بازی به اینه که تا آخرش باید بری تا متوجه نکات مثبت و منفیش بشی)
+
و نکته آخر اینکه این بازی بیشتر رو جنبه آنلاینش کار شده تا داستان..شما از همون لحظه اول که وارد منوی بازی میشید کاملآ متوجه این خصوصیات بازی میشید