نقل قول:
رفتم بگیرم گفت جوجه اش 20 تومن تعجب کردم قضیه اش چیه ؟شما که میگی 100 تومن:18:
Printable View
نقل قول:
رفتم بگیرم گفت جوجه اش 20 تومن تعجب کردم قضیه اش چیه ؟شما که میگی 100 تومن:18:
تشخیص فنچ نر و ماده چجوریه؟
نژاد رنگارنگ با نژاد سفید جفت میشه؟
نرخ خرید کاسکو 3-6 ماهه چقدره؟
کاسکوی خاکستری + دم قرمز؟؟
سنجاب چطور؟ و اینکه عمر سنجاب چقدره؟
منظورت از لوله رو نفهميدم . اگر منظورت نرده هاي قفس هست در مورد پرنده ها زياد فرق نميكنه چون اصلا تمايل به آسيب زدن به قفس يا جويدنش ندارن ( چون عرضش رو هم ندارن :27: ) . منظورم امكانات كافي از نظر فضا و جاي دون و فضاي خصوصي براي زن و شوهري براي عشق بازي پرنده ها بود :31:نقل قول:
مرغ عشق و قناري فرق ندارن از نظر امكانات لازم براي قفس ؛ فقط نوع تغذيشون فرق ميكنه .
فضا : قفس مرغ عشق و قناري بهتره در حداقل در ابعاد 70*70*70 باشه . بايد مجهز به اين ها باشه :
سيني زير : ( فوق العاده لازم و مهم هست ) يه صفحه سيني ماننده كه زير قفس مياد و ميره در واقه همه مدفوع و ساير فضولات پرندگان وقتي ميريزه داخل قفس ؛ روي اون ريخته ميشه و خيلي آسان ميشه درش آورد . در اين حالت ميشه در كمتر از 5 دقيقه زير قفس رو به طور كامل زير اب شست و ضدعفوني كرد
آشيانه : يه آشيانه كه هيچ ديدي به بيرون نداشته باشه و در اندازه هاي 20*20*20 باشه و بالاش توري باشه و اطرافش هم چوبي باشه درست كن و طوري كه يه سوراخ براي رفت وآمد پرنده ها براي خواب داشته باشه وصلش كن به قفس . براي اينكه فضاي قفس كمتر نشه بهتره فقط در وروديش داخل قفس باشه و بقيش بيرون قفس باشه . داخلش رو با چيز هاي نرم و چوب هاي خشك نازك پر كن تا پرنده ها برن اون تو بخوابن . ( اين موضوع توي علاقشون براي توليد مثل و احساس امنيتشون تاثير زياي داره )
بهتره در آشيانه رو فقط شب ها و چند ساعت بعد از غروب خورشيد باز كني تا برن اون تو بخوابن و در طول روز اون تو نرن و داخل قفس باشن .
ظرف دون و آب : بهتره ظرف دون طوري باشه كه سه يا چهار نوع دون توش به طور تفكيك شده باشن و يكي از دون ها هم حتما ارزن باشه :)
آب هم بايد دوتا باشه يكيش در كنار ظرف دون ها و اندازه همون ظرف با عمق كم . يكيش هم در مقابل اون در اين سمت قفس با عمس زياد . ( پرنده ها هم آب تني دوست دارن ديگه :31: )
حواست هم باشه كه قناري و مرغ عشق به هيچ وجه نبايد چشمشون به گربه و سگ و ... بيافته چون هم قدرت آواز خوندن از دست ميدن هم استرسشون باعث ميشه نتونن توليد مثل كنن .
اگه سوال خاصي هم بود در خدمتم
خودمم شاخ در آوردم در حد ماجراي كشف انرژي هسته اي توسط دختر 16 ساله !نقل قول:
نميدونم چه چيزي ذهنم رو مشغول كرده بود كه گفتم 90 الي 100 تومن :31: اصلا هيچ پرنده در اين در اين رنج قيمت سراغ ندارم .
مرغ مينا قيمتش مشابه قناري هست حدود همون 20 تومن .
از شما معذرت ميخوام به خاطر اشتباهم :)
كاسكو قيمتش از 200 شروع ميشه . فقط حواستون باشه كه به هيچ وجه جفت نگيرين .نقل قول:
سنجاب دستي ( غير وحشي كه گاز نگيره ) قيمتش از 30 شروع ميشه . من خودم 60 گرفتم . ( البته اينجا گرونه ) از خيابان مولوي تهران بگيرين ارزونتره .
حواستون باشه كه اگه سنجاب جفت نميگيرين ؛ سنجاب نر بگيرين كه هم شيرخوارگيش رو كامل تو طبيعت تموم كرده باشه هم سنش كم باشه
عمر سنجاب نر حدود 5-6 سال سنجاب ماده حدود 4-5 سال هست .
بحث سنجاب و سایر حیوانات رو ( به غیر از پرندگان ) در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید /
ممنون .
نقل قول:
ممنون عمو محسن جان
نگفتم لوله ، گفتم لــــــو نـــــــــــــه( همون آشیانه که گفتی )
من شنیده بودم اینا چوب رو میخورن، یعنی اگه آشیانه چوبی باشه ، کم کم میخورنش!
قبلا هم داشتم ، ولی ماده هه یه پاش شکسته بود ، هرچی جوجه هم در میومد ، یه پاش لنگ میزد! (نفهمیدم چرا ) شاید تو لو نه روش لگد میکردن!
ردش کردم رفت...
.
چشمشون نیفته یعنی چی؟ اگر پرنده توی قفس باشه باز هم اتفاقی میفته؟نقل قول:
بله . اينها چشمشون به حيوانات شكاري بيافته احساس امنيتشون رو از دست ميدن و رو زندگيشون تاثير منفي ميزاره و اصلا نميتونن تخم كنن . نبايد گذاشت كه اينها حيواناتي مثل گربه و سگ رو مشاهده كنن ( به هر طريقي )نقل قول:
چشمشون نیفته یعنی چی؟ اگر پرنده توی قفس باشه باز هم اتفاقی میفته؟
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
طبيعيه هر حيواني به قفسش نوك بزنه ولي نه در اون حد كه ميله هاي قفس رو بتونه از بين ببره . فقط سنجاب اين قابليت رو داره ( سنجاب من حتي ميله فلزي رو هم جلوي چشمام يا دندوناش شكست )نقل قول:
ميگم فرشيد جان تو كه قبلا از اين پرنده ها داشتي براي تنوع ؛ مرغ مينا بگير . با 30 تومن ميتوني يه مرغ مينا خوشگل بگيري و سخنگو كنيش . عمرش هم خيلي بيشتره . نگهداري ازش هم به مراتب راحت تره آدم رو هم سرگرم ميكنه در اوقات فراغت :)
به قفس بله ولی جایی که میرن توش میخوابن اگه چوبی باشه میخورن چوبشو!!نقل قول:
-------------------------
مرغ مینا میتونه تک باشه ؟ نباید جفت باشه ؟ خوندنش چطوریه ؟ عربده که نمیکشه؟
غذاش چیه؟ اینو چطوری باید نگه داشت؟ قفسش چطور باید باشه؟
.