دادی پارتیشن بندی کردن یا خودت کردی ؟نقل قول:
اگه خودت کردی با چی نرم افزاری کردی ؟
هاردت 320 بود ...درسته ؟ به چندتا درایو تقسیمش کردی ؟
دادی پارتیشن بندی کردن یا خودت کردی ؟نقل قول:
اگه خودت کردی با چی نرم افزاری کردی ؟
هاردت 320 بود ...درسته ؟ به چندتا درایو تقسیمش کردی ؟
از رنگش خوشت میاد؟میدونم سلیقه ایه ولی میخواستم چون از نزدیک دیدیش بگی آبیش قشنگه؟از مشکی بهتره؟نقل قول:
بله واقعا نه تنها من بلکه هر کدوم از رفیقام دیدن جدا از خود لپ تاپ از رنگش خوششون آمد , همون جوری که میدونی اثر انگشت روی درش میمونه و مشکی بنظرم بیشتر نشون میده اما سورمه ای باز کم تر نه این که فکر کنین دیده نشه اما بهتر . منم برای این آبی تیره گرفتم که واقعا دورو بره زندگیم همش شده بود مشکی یه تنوع خوب بود و واقا جدا از انتخابم که 1530 گرفتم که آلیه از رنگشم راضیم امید وارم این حرفامو نظر شخصی بدونید چون مهم خود لپ تاپ هستش:11:نقل قول:
منم همین سوال داشتم از خدمتتون از روز اول 2 تا پارتیشن بود بعد خود فروشنده بهم گفت تا جای که میتونی پارتیشن بندی نکن !!! چون یه فایلهای hiden هست پاک میشه و ازین حرفا! حالا من نمیدونم چیکار کنم چون بیشترین فضای هارد همین درایوی که ویستا روش نصبه گرفته به عبارتی اگه پارتیشن بندی کنم فکر کنم Windows هم بپره!:41:نقل قول:
خودم پارتیشن بندی کردم.:5:نقل قول:
با paragon.
هارد320 بود.پارتیشن ویندوز رو 60 گیگ کردم.پارتیشن ریکاوری رو دست نزدم.باقیشو سه تا پارتیشن 76 در آوردم.
توی عکس زیر مشخصه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارتیشن بندی مشکلات خودشو داره ولی فکر کنم زیادی حساستون کرده.در مورد فایلهای hidden هم اشتباه گفته.چونشما هیچ اطلاعاتی رو از دست نمیدید.شما فقط به پارتیشن ریکاوری دست نزن.(البته نری فردا پارتیشن بندی کنی اطلاعاتت بپره منو مسئول بدونی!)نقل قول:
راستی کانفیگ دستگاه شما چیه؟
از منم مثل کانفیگ شماست دقیقانقل قول:
cpu 2.5
rame 4
راستی من با این برنامه ای که گفتین کار نکردم سخته!؟:41:
و سوال دیگم از خدمتت لازمه از ویندوز بک آپ بگیرم؟
سخت نیست ولی دردسر داره!بستگی داره که چقدر با برنامه های پارتیشنبندی کار کرده باشی.چون همشون از یه سری اصول تقریبا مشابه استفاده میکنن.نقل قول:
درسته که پارتیشن ریکاوری وجود داره ولی شما 100% از ویندوز بک آپ بگیر.
راستی من و شما مثل اینکه خیلی تفاهم داریم چون علاوه بر لپ تاپ گویا شما هم P1 داری؟:10:
چطوری باید این کار رو کرد ؟؟نقل قول:
درسته که پارتیشن ریکاوری وجود داره ولی شما 100% از ویندوز بک آپ بگیر.
بله p1i دارم شما رو هم توی تاپیک کلوپ p1 زیاد زیارت کردم و شما لطف دارین این باعث افتخاره بندست:11: خودتون میدونید که 2 تا جنس آس داریم:31: که هر کدومشونم افراد خاص دستشون میگیرن ویا باهاشون کار میکنن.نقل قول:
خوب این طبیعیه که من تازه این لپ تاپ خریدم و سوالامم تمامی نداره و شرمنده دوستان عزیزم و اساتید محترم هستم
1- جدیدا Macafee یه آلارم Fixed میده که می خواد آپدیتش کنم . همین کارم میکنم استاتوس میزنه آپدیته اما چیزی حل نمیشه ! مشکل چیه نیاز دارن اینا که رجیستر بشن؟
2- قدیما توی کلوپ لپ تاپ سر میزدم مینوشتن برای Register کردن ویندوز باید توی سایتش microsoft باید Register کنیم ایا الان لازمه همچین کاری انجام بدیم؟
3 - توی کارتون لپ تاپم 3 تا Cd بیشتر نبود در صورتی که توی همین تاپیک دیدم 5 تا بود مال اون دوستمون!:41:
با نرم افزار های ایمیچ گیری...نرم افزار زیاد هست واسه اینکار.نقل قول:
:31::10:نقل قول:
بله p1i دارم شما رو هم توی تاپیک کلوپ p1 زیاد زیارت کردم و شما لطف دارین این باعث افتخاره بندست:11: خودتون میدونید که 2 تا جنس آس داریم:31: که هر کدومشونم افراد خاص دستشون میگیرن ویا باهاشون کار میکنن.
:40:نقل قول:
خوب این طبیعیه که من تازه این لپ تاپ خریدم و سوالامم تمامی نداره و شرمنده دوستان عزیزم و اساتید محترم هستم
وقتی این ارور رو میده که یعنی یکی از تنظیمات نیاز به تجدید نظر داره.برنامه رو باز کن.توی صفحه اصلی جلوی یکی از قسمتها که زده fix, روش کلیک کن.درست میشه.نقل قول:
1- جدیدا Macafee یه آلارم Fixed میده که می خواد آپدیتش کنم . همین کارم میکنم استاتوس میزنه آپدیته اما چیزی حل نمیشه ! مشکل چیه نیاز دارن اینا که رجیستر بشن؟
من خودم هنوز رجیستر نکردم.نقل قول:
2- قدیما توی کلوپ لپ تاپ سر میزدم مینوشتن برای Register کردن ویندوز باید توی سایتش microsoft باید Register کنیم ایا الان لازمه همچین کاری انجام بدیم؟
شما از کجا خرید کردی؟کدوم CD هارو داری؟نقل قول:
3 - توی کارتون لپ تاپم 3 تا Cd بیشتر نبود در صورتی که توی همین تاپیک دیدم 5 تا بود مال اون دوستمون!:41: