نه مشکلی نداره.خودش همه چیو نصب می کنه...ولی اگه درایور اختصاصی می خوای باید صبر کنی شرکت سازنده قطعه درایورشو بده بیرون.نقل قول:
Printable View
نه مشکلی نداره.خودش همه چیو نصب می کنه...ولی اگه درایور اختصاصی می خوای باید صبر کنی شرکت سازنده قطعه درایورشو بده بیرون.نقل قول:
قطعات شما همگی Vista Ready هستن و از اونجایی که DirectX 11 روی ویندوز سون با DirectX 10 کاملا هماهنگ هستش شما بدون هیچ مشکلی میتونید از قطعاتتون استفاده کنید و درایورهای قبلی رو بکار ببرین.نقل قول:
سلام دوستان.من میخوام نسخه ی RC1 رو نصب کنم.ایا با قطعات من مشکلی پیش نمی یاد؟
cpu:q6600
main:asus p5e
vga ati4870
ram:4gb
از کجا باید درایور برای اینها پیدا کنم؟
اما اگر صدای شما از طریق CD نصب نشد مشکلی نیست چون ویندوز سون قابلیت شناسایی صدا حتی با کل جک ها و قابلیت HDرو داره و اصلا نیازی به درایور نیست.
Dream Scene ها فایلهایی با فرمتDream بودندکهدرویندوزویستابه عنوان پس زمینه ی متحرک استفاده میشدند ولی تو سون از این فایلها پشتیبانی نمیشه.نقل قول:
قضیه ی این Play DreamScene چیه ؟ :20:
در عوض شما میتونید یک دسته عکس برای پخش تو زمانهای معین بدین بهش.
سلام
من تو سون به یه مشکل برخوردم . با وایرلس به اینترنت دانشگاه وصل شدم ولی با IE نمیتونم هیچ صفحه ای باز کنم ولی با فایر فاکس باز میشه. نمیدونم تنضیمات خاصی میخواد یا چی. با اینترنت معمولی IE کار میکنه فقط با وایرلس کارنمیکنه. میشه راهنمایی کنید ؟
ممنون
من توی درایو C ویندوز XP و توی درایو D اوبونتو دارم. حالا میخوام توی درایو E هفت رو نصب کنم.
1: بعد از نصب ویندوز هفت، هنوز میشه XP و اوبونتو رو بوت کرد یا ویندوز هفت، بوت این دوتا سیستم عاملو پاک میکنه؟
2: بالاخره کرک نهایی ویندوز هفت چیه؟
3: ممنون!
آقا یکی به داد من برسه دارم دیوونه میشم
ویندوز سون رو نصب میکنم بعد از اتمام عملیات نصب فقط یه صفحه سیاه میاد که فقط گوشه دسکتاپ شماره ساخت نوشته فقط همین سه چهار تا DVDهم امتحان کردم همین طوری میشه حتی این آخری که 7100 هستش امتحان کردم نشد حتی روی درایو های دیگه امتحان کردم بازم جواب نداد البته اینم بگم قبلا نصب کرده بودم کار میکرد ولی ویستا زدم بعد اون نصب نمیشه به خداد کلافه ام کرده ثواب داره یکی کمکم کنه .مثل اینکه سهم من از سون همین صفحه مشکیه؟
لطفلا کمک کنید !
من ویندوز و نصب کردم و یک کارت دی وی بی دارم که باید حتما با سی دی نصب بشه !
ولی وقتی نصب و می زنم و همه ی مراحل رو طی مینکم وقتی می خواد شروع به نصب بشه ارور میده که وررژن OS مشکل داره پنجره ی نصب و ببند و ورژن و درست کن و دوباره نصب کن !
چی کار باید بکنم ؟
کممممممممممممممممممممکککک کککککککککککککککک
این مشکل بی نهایت دیر جواب دادن به مشکل کاربرا هم خودش یه مشکل خیلی مشکلیه ها! بابا من میتونستم به روش آزمون و خطا از صبح تا حالا 50 تا هفت نصب کنم بالاخره جوابمو میگرفتم. بهتره یکم از انجمنهای خارجی یاد بگیریم. واقعا که :(نقل قول:
ويندوز7 مودم رو نميشناسه بايد چيکار کنم؟
تنظیمات IEرو ریست کنید. از ورژن جدیدش استفاده کنید. شاید مشکل رفع شد.نقل قول:
سلام
من تو سون به یه مشکل برخوردم . با وایرلس به اینترنت دانشگاه وصل شدم ولی با IE نمیتونم هیچ صفحه ای باز کنم ولی با فایر فاکس باز میشه. نمیدونم تنضیمات خاصی میخواد یا چی. با اینترنت معمولی IE کار میکنه فقط با وایرلس کارنمیکنه. میشه راهنمایی کنید ؟
ممنون
اگر هم نشه اون دوتا رو بوت کرد برای ویندوز XP براحتی میشه پارامتر بوت ساخت. البته شاید هم اصلا مشکلی پیش نیاد. ولی اوبونتو رو نمیدونم.نقل قول:
من توی درایو C ویندوز XP و توی درایو D اوبونتو دارم. حالا میخوام توی درایو E هفت رو نصب کنم.
1: بعد از نصب ویندوز هفت، هنوز میشه XP و اوبونتو رو بوت کرد یا ویندوز هفت، بوت این دوتا سیستم عاملو پاک میکنه؟
2: بالاخره کرک نهایی ویندوز هفت چیه؟
3: ممنون!
ویندوز سون Build 7100 نیازی به کرک نداره و تا 13 ماه میتونید رایگان استفاده کنید. البته باید از سایت مایکروسافت توسط اکانت هات میل یا Windows Live خودتون یه سریال دریافت کنید که در کل 5 دقیقه زمان میبره.
با یک CD ویندوز XP از Setup وارد بشین و درایو C رو فرمت کنید. بعد (اگر ویندوز سون شما Bootable هست) نصبش کنید.نقل قول:
آقا یکی به داد من برسه دارم دیوونه میشم
ویندوز سون رو نصب میکنم بعد از اتمام عملیات نصب فقط یه صفحه سیاه میاد که فقط گوشه دسکتاپ شماره ساخت نوشته فقط همین سه چهار تا DVDهم امتحان کردم همین طوری میشه حتی این آخری که 7100 هستش امتحان کردم نشد حتی روی درایو های دیگه امتحان کردم بازم جواب نداد البته اینم بگم قبلا نصب کرده بودم کار میکرد ولی ویستا زدم بعد اون نصب نمیشه به خداد کلافه ام کرده ثواب داره یکی کمکم کنه .مثل اینکه سهم من از سون همین صفحه مشکیه؟
اگر باز هم نشد XP نصب کنید و بعد ارتقا به سون بدین.
صفحه مشکی کی میاد؟ قبل از بوت؟ بعد از بوت؟ بعد از Welcome Screen؟ رم شما چقدره؟ گرافیکتون چیه؟ دفعه قبل که سون درست نصب شده بود Upgrade کرده بودین یا Advanced Setup بود؟ اگر آپگرید بود از چه ویندوزی بود؟
سوالها رو جواب بدین شاید شد یک کاری بکنیم. اگر هم مشکل رفع شد طریقه ی رفع کردنش رو بگو تا بقیه هم استفاده کنند.
اگر قبلا ویستا داشتی :نقل قول:
لطفلا کمک کنید !
من ویندوز و نصب کردم و یک کارت دی وی بی دارم که باید حتما با سی دی نصب بشه !
ولی وقتی نصب و می زنم و همه ی مراحل رو طی مینکم وقتی می خواد شروع به نصب بشه ارور میده که وررژن OS مشکل داره پنجره ی نصب و ببند و ورژن و درست کن و دوباره نصب کن !
چی کار باید بکنم ؟
کممممممممممممممممممممکککک کککککککککککککککک
وارد CD همین کارتت شو. فایل Setup درایور کارت --- تو یدا کن. روش راست کلیک کن و به Properties برو. از سربرگ Compatibility گزینه ی Run of Administrator رو بزن و Run This program compatibility for رو برای Windows Vista بزار.
اگر رفع نشد برایXP Sp2 بزار.
اگر رفع نشد CD رو داخل بزار و از طریق Device Manager درایور کارت رو بزن از CD یپدا کنه.
شما حتی میتونی Windows Update رو در حالت سوال قبل از نصب و دانلود بزاری و بعدش از لیست آپدیتهای موجود، آپدیت مربوط به کارتت رو دریافت کنی.
یا ساده تر بهتره درایور جدید رو از سایت سازنده ی کارت دانلود کنی.
معمولا ویندوزها مودم رو بدون CD نمیشناسن.نقل قول:
ويندوز7 مودم رو نميشناسه بايد چيکار کنم؟
شما CD شو داری؟ اگر داری بزار داخل و بعد از Device Manager مودم رو آپگرید کن از طریق CD معمولا جواب میده.
یا اگر کلا CD شو نداری تو انجمن درخواست درایور مطرح کن تا درایورشو بهت بدن.
اگر CD رو داری و اصلا نصب نمیشه میتونی درایور جدیدش رو دانلود کنی.
راه ساده تر اینه که مودمتو به هرکی میخواد بفروشی و یک مودم Vista Ready بخری با قیمت حدود 7 تومن.
نکته برای همه: نصب DirectX 9 روی ویندوزهای XP به بعد ضروریه. چه برای نصب بازیها و چه برای نصب سخت افزارها. یعنی ویستا که اینطوری بود. توجه کنید نصب DirectX9 به هیچ وجه آسیبی به DirectX11 نمیزنه. حتما نصب کنید.
لطفا یکی لینک آخرین آپدیت کارت گرافیکم رو واسه ویندوز 7 بزاره ... خیلی متشکرم.
کارت گرافیکم : Geforce 8400GS