باز هم كه هر سه مون هستيم
موافقيم بتركونيم
باز هم كه هر سه مون هستيم
موافقيم بتركونيم
بــــــــــــــــــــلـــ ـــــــــــه!
حسين خودت خواستي هانقل قول:
بــــــــــــــــــــلـــ ـــــــــــه!
شروع مي كنيم
سلام به همه...:11:
یه خبر خوش....
امروز تو علادین اون وسط یه غرفه کوچیک واسه ال جی بعد ماکت گوشیا در حد خودشونه یعنی وزنشو این حرفا من کوکیو دیدم گرفتم دستم کوکیو خیلی خوش دست بود سکرت سنگین بود ویوتیم در مقابل کوکی درشت ، گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تو این ماه یعنی اردیبهشت:22:،بعد رفتم پاساژ خانه تلفن همراه که رو نمای پاساژ زده کامتل اونجا یه نمایندگی بود گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تا 15 میاد به بعد گفتم قیمتش چند میشه گفت از ویوتی ارزونتره :26:اینم شمارش: 66745424 گفت زنگ بزنین 15 اردیبهشت به بعد ای خدا یعنی دیگه دم دمای اومدنشه :42:
بچه ها اینو خوندین!!
حالا اگه از خارج بگیری register کردنش چه جوریسا؟نقل قول:
راحت میشه register کرد ؟
یا باید 3 برابرش پول بدی ؟
خوب امروز من كل اينترنت رو زير رو رو كردم فقط براي كيفيت عكس كوكي خان و نتيجه اين شد:
كوكي عكس هاي خيلي خوبي مي گيره و در نبرد رو در رو توانست k850 كه 5 است رو شكست بده و در كل من كيفيت عكس اين گوشي رو در حد n73 مي دونم (البته كمي كوكي بهتر بود)
وای خدا! دوباره قراره تا شب فیلم سینمایی الجی ببینیم!
ای خدااااااااااااااااااااااا اا این شیرین ترین خبری بود که تاحالا شنیدم نمی دونی چقدر خوشحال شدم! بیا جلو ماچت کنم! پس باید از الان 200 تومانه رو جور کنم. راستی دیدید زیر 250 هست! ایول!نقل قول:
سلام به همه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر خوش....
امروز تو علادین اون وسط یه غرفه کوچیک واسه ال جی بعد ماکت گوشیا در حد خودشونه یعنی وزنشو این حرفا من کوکیو دیدم گرفتم دستم کوکیو خیلی خوش دست بود سکرت سنگین بود ویوتیم در مقابل کوکی درشت ، گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تو این ماه یعنی اردیبهشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،بعد رفتم پاساژ خانه تلفن همراه که رو نمای پاساژ زده کامتل اونجا یه نمایندگی بود گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تا 15 میاد به بعد گفتم قیمتش چند میشه گفت از ویوتی ارزونتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم شمارش: 66745424 گفت زنگ بزنین 15 اردیبهشت به بعد ای خدا یعنی دیگه دم دمای اومدنشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اینو خوندین!!
اگه راست باشه خودم میام خفت میکنم (از خوشحالی) آخه یه مقدار به دوربین هم احتیاج داریم بالاخره! خوبه امیدوار شدیم به دوربینش.نقل قول:
خوب امروز من كل اينترنت رو زير رو رو كردم فقط براي كيفيت عكس كوكي خان و نتيجه اين شد:
كوكي عكس هاي خيلي خوبي مي گيره و در نبرد رو در رو توانست k850 كه 5 است رو شكست بده و در كل من كيفيت عكس اين گوشي رو در حد n73 مي دونم (البته كمي كوكي بهتر بود)
15 ارديبهشت چه جالب 18 ارديبهشت تولد منه :دينقل قول:
شمارش: 66745424 گفت زنگ بزنین 15 اردیبهشت به بعد ای خدا یعنی دیگه دم دمای اومدنشه
بچه ها اینو خوندین!!
چند روز مونده
صبر كن..........اها15 روز ديگه چقدر من اسكولم