فريدون فروغی؟؟؟؟؟
Printable View
فريدون فروغی؟؟؟؟؟
صادق سرمد؟؟(رقابتی شد)کدوم درسته حالا؟
هیچکدوم :دی
پس این چیه دوست من،فکر کنم سرقت ادبی صورت گرفته!!!
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دگری داشت
پیمانه نمی داد به پیمان شکنان باز
ساقی اگر از حالت مجلس خبری داشت
بیدادگری شیوه مرضیه نمی شد
این شهر اگر دادرس و دادگری داشت
یک لحظه بر این بام بلاخیز نمی ماند
مرغ دل غم دیده اگر بال و پری داشت
در معرکه عشق که پیکار حیات است
مغلوب ٬ حریفی که بجز سر سپری داشت
( سرمد ) سر پیمانه نبود این همه غوغا
میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
بیژن مفید؟؟؟(دیگه 100در 100 درسته)
طی تحقیقات من دی،همون فریدون فروغیه اینم کتابش با اسم ترانه ها واشعارش
ترانهها :
فریدون فروغی در آغازی نو
همچنین با عنوان دو تا چشم سیاه داری شناخته میشود.
ناشر: ترانه.
سال انتشار: ۱۳۵۸.
ترانهها :
. قریه
. سال قحطی
. حقّه
. دوتا چشم سیاه داری
. طلوع خونین
. طاهره
. شیاد
. تنگنا
به نظر من همون فروغیه.چقدر جدی شد
این ترانه با صدای فریدون فروغی و آهنگ و ترانه ی بیژن مفید (برای آنهایی که نمی دانند: بیژن مفید نمایشنه نویس، و صاحب آثار جاویدانی چون: "شهر قصه" و "پلنگ و ماه")خوانده شده.:46:
دوست من اکثرا میدونن که خواننده هست،ولی شاعر هم هست،اینام که گذاشتم مجموعه اشعارشه ،تازه بازم هست.نقل قول:
اینم خدمت شما :
فریدون فروغی (زاده ۹ بهمن ۱۳۲۹ هجری خورشیدی در تهران - درگذشته ۱۳ مهر ۱۳۸۰ هجری خورشیدی)، آهنگساز، نوازنده (گیتار، پیانو، درامز)، شاعر و خوانندهٔ ایرانی. او از خوانندگان مشهور موسیقی پاپ ایرانی است.
او در سال ۱۳۲۹ محلهٔ سلسبیل تهران متولد میشود، پدر او - فتح الله - کارمند ادارهٔ دخانیات بود، در تنهایی خود به سرودن شعر و نواختن تار میپرداخت. او از مالکان بزرگ روستای نراق ـ ما بین قم و کاشان ـ به شمار میآمد. فریدون تنها پسر خانواده بود و سه خواهر به نامهای پروانه، عفت و فروغ داشت که هم اکنون در قید حیات هستند.
او در سال ۱۳۳۵ و در شش سالگی، تحصیل را آغاز کرد و عاقبت درسال ۱۳۴۷ مدرک دیپلم علوم طبیعی را گرفت و پس از آن دیگر تحصیل را رها کرد. وی موسیقی را بدون داشتن استاد و با توجه به علاقهای که به موسیقی راک و مخصوصاً آثار ری چارلز داشت، با تمرین میآموخت...
مثل اینکه خیلی به خودت مطمئنی که زندگینامه فریدون فروغی هم گذاشتینقل قول:
این شعر از بیژن مفید هست که خود بیژن مفید در پلنگ و ماه ، فریدون فروغی و دریا دادور اجراش کردن