من نمایندگی های سامسونگ رو گشتم و فقط یکی پیدا کردم
حالا حالاها تکه
دوربینش هم واقعا عالیه
من نمایندگی های سامسونگ رو گشتم و فقط یکی پیدا کردم
حالا حالاها تکه
دوربینش هم واقعا عالیه
خریدی اقای هو شمند؟
آرهنقل قول:
خیلی باهاش حال کردم
مخصوصا دوربینش
تاچش هم که خوبه
فقط یه مشکل دارم، خودم F480 دارم و فرقی که دو تا منو با هم داره جایگزینی photobrowser به جای Bluetooth است در S8300
هنوز نمی دونم چطوری باید بلوتوث رو خاموش کنم
البته وقت نکردم راهنماش رو بخونم
مبارک باشه .. امیدوارم نیازهاتو براورده کنه
blutetoothesh که رفتی بالای بالا سمت چپ کلیک کن از اونجا میتون خاموش کنی ... اگم پیدا نکردی ... وسط عکس گوشی روشنه روش کلیک کن خاموش میشه ...
در ضمن قدرت شناسایی بلوتوثش معرکست !
تو اتوبوس 13 نفرو در یک زمان پیدا کرد ... تو مهمونی هم از این ور تالار اونوره تالارو پیدا کرد .. ! نمیدونم ولی تا حالا 13 نفرو پیدا نکردم شاید طبیعی باشه اما واسه من غیر طبیعی بود!
عکسهاشو دارم میزارم تو تاپیک عکسهایی که با گوشی های سامسونگ گرفتیم ... دوستانی که علاقه مندند ببیند اونجا بیان
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
منظورم اینه که مثلا بتونیم روی گوشی 3 تا دیکشنری 5 مگابایتی نصب کنیم به عبارت دیگه ایا میشه روی این گوشی در مجموع 15 مگابایت جاوا نصب کرد؟؟ محدودیتی در مورد مجموع جاواهای نصب شده نداره؟؟
خیلی ممنون :11:
نه عزیز تا حالا که محدودیت نداشته ... فقط 90 گا بایت حافظه داخلیشو نمیدونم میشه بیشتر پر کرد یا نه
البته بگم فایلهای جاوا سبک هستند ...
نقل قول:
روش نصب نرم افزار مثل F480 است یامشکل نصب برطرف شده؟
قابلیت شناسایی و اجرای فایل های جار و جاد رو داره؟ (به صورت مستقیم)
نقل قول:
عزیز تا الان تمام نرم افزارها و بازیهایی که ریختم از طرق بلوتوث گرفتم اتفاقا گفتم فایلهای سنگین بدید اونا هم سنگین ترین فایلاشونو دادن ...
به محض اینکه گرفتم با یک install که فکر کنمبین 10 تا 20 ثانیه نهایت طول میکشه وارد بازی یا نرم افزار شدم !
jar رو که عالی میخونه و بصورت مستقیم .jad نمیدونم تاحالا از بچه ها گرفتم یا نه ! دقت نکردم .. دفعه بعد دقت میکنم
در ضمن بهت پیشنهاد میکنم اگه گوشی برای نرم افزار میخوای اینو نخری یا صبر کنی تا hd بیاد ... گوشی های قوی تر از لحاظ نرم افزار خوری هم هستند ! البته تو سیمبین منظورمه .. این گوشی نرم افزارش در حد معمولیه و بازیهاشم در حد معمولیه ! ولی بقیه چیزاش همش بیسته ..البته اگه دنبال نرم افزاری ... این گوشی رو انتخاب نکن ... هر چی دیگه که بخوای در حد عالی بهت میده
بعضی چیزا هست که گفته نمیشه جایی ...
زمانی که بلوتوث رو از طرف میگیری فایل مورد نظر رو شناسایی میکنه وبه پوشه خودش میفرسته .. یعنی عکس رو در عکس ها میزاره و فیلم یا کلیپ رو در وشه فیلم و مثل بعضی از گوشی های نوکیا نیازی نداره که به صورت مسیج اول وارد بشه بعد ببینی و بعد انتقال بدیش به پوشه های مربوطه
دومین حالت اینه که شما تو این گوشی از همه چی میتونی مارک بگیری چه بلوتوث , چه کپی , move , delete و حتی فرستادن شماره های موبایل از طریق بلوتوث به گوشی دیگه .. که بازم میتونی مارک کنی (هم میتونی همرو انتخاب کنی و هم هر کدوم رو که خواستی تا هر چند تا که دوست داشتی به صورت دلخواه)
یکی دیگه از موارد اینکه از داخل موزیک پلیر و در زمانی که داره اجرا میکنه هم همونجا میتونی بلوتوث کنی..
یکی دیگه از موارد هم تقریبا 5 تا فیلم 1ساعته تا 1:20 هم میشه باهاش دید .. به عبارتی 5 تا 6 ساعت فیلم میشه دید باهاش ...
موارد جزئی بود که میدونستم کسی نمیپرسه