خیر دوست عزیز نداره .نقل قول:
Printable View
خیر دوست عزیز نداره .نقل قول:
ایم موضوع ربطی به رجین هاش نداره فقط اخرین لحظات قبل انتشار بازی اون کابوس ها از کل بازی حذف شد.نقل قول:
دوستان!!!
راسته كه يه نسخه full هم داره؟؟؟كاملا بدون سانسور؟؟؟ديسكش چه مشخصه اي داره؟؟؟رجين 1و2و3 ؟؟؟
سوني يه قسمتي كه سانسور شده رو هم نمايش داده---مربوط به خوابها و كابوسهاي مديسون هست---به علت خشونت حذف شده بود!!!
Sony صحنه های حذف شده Heavy Rain را به نمایش گذاشت.
یک نسخه قدیمی از بازی Heavy Rain که صحنه هایی از آن بتازگی به نمایش درآمده است ، مقتول دیگری را به جمع قربانیان قاتل اریگامی اضافه میکند. قطعه ای دیگر از فیلم های پشت صحنه بازی به نمایش درآمد.
این ویدئو که در هفتم نوامبر در PSN قرار داده شده است ، نشان میدهد که قاتل چگونه با بی رحمی تمام یک مقتول بیچاره دیگر را از پای درمی آورد. با این حال این صحنه بدلیل خشونت زیاد از نسخه اصلی حذف شد.
این ویدئو دلیل بی خوابی ها و کابوس های Madison Paige را نیز شرح میدهد و رابطه ماوراالطبیعه بین کابوس های دنباله دار Ethan و قاتل سریالی را بخوبی توضیح میدهد. اگر تاکنون بازی را تجربه نکرده اید و نمیخواهید داستان بازی برایتان اسپویل شود ، توصیه میشود این ویدئو را نبینید. در غیر اینصورت تماشای این ویدئو میتواند برخی پرسش های مبهم موجود در ذهنتان در مورد داستان بازی را پاسخ دهد.
ماجراجویی بلند پروازانه Quantic Dream سال گذشته برای PS3 عرضه شد و توانست نمره 9/10 را از Tom Bramwell(منتقد سایت Eurogamer) بدست بیاورد.
لینک منبع و ویدئو مربوطه
کد:http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-08-sony-shows-heavy-rain-off-cuts
حسین بیا اینو ببین دان کن به منم بده ببینم یا پیمان هرکدوم فرقی نداره ترجیحا پیمان چون تهرانه : دی
pcali عزیز مرسی از بابت ویدیو ....
خب با این تفاصیر به سه نکته اشاره می کنه....
البته احتمالا الان کلی ملت بازی رو تموم کردن ولی خب بازی نکردی حالا هر چی داستان لو میره نخون....
1- قتل مادر اسکات...این جا به صورت In game نشون میده که ما میریم دیدن مادرش در بیمارستان و در حالی که می خواد
مادرش رو ببوسه بالش رو از زیر سرش برمیداره و خفش می کنه خیلی هم سخت جون میده....
این در صورتی هست که در نسخه ای که ما بازی کردیم فقط به یک صحنه که اسکات مادرش رو میبینه که رو تخت خوابیده
اشاره می کنه در صورتی که بازیباز فکر می کنه که مادره به دلایل احتمال زیاد که به فکر همه برسه از بیماری فوت کرده.
2- نکته دوم هم جذاب بود ....همون اوایل من تعجب می کردم که چی میشد یهو افین تو خیابون ظاهر میشد و یک اوریگامی هم تو دستش. ...
این جا معلوم شد که خواب میدیده و خواب هم قابل بازی بود طوری که همه جا پر اب میشد و ما شنا کنان د رخانه میریم به سوی جسدی ولو روی اب که به جسد که میرسیدیم می دیدیم که جسد پسرش هستش انصافا این جاش ترسناک بود...
حتی در پارک هم این مورد رو اشاره می کنه...
3- نکته سومی دقیق نگرفتم برای چی بود شاید فقط به تغییرات منزل مدیسون اشاره کرده بود و نوع معماری که
بعدا به وجود امده اما چه ربطی به جنگ داشت نگرفتم.....
انصافا 2 نکته اولی جای بسی تامل داشت و به حق جای سانسور...
این سونی دست صداسیما مارو از پشت بسته: دی نصف بازیو به چه حقی برداشتن؟: دینقل قول:
محتوای مخفی: جاست فور یو: دی
الان باز اون تیکه که مربوط به تصادف بچه بود دیدم من اصلا متوجه نشده بودم.
عجب صحنه خوفی اقا انصافا جای سانسور داشت
تو مگه یه قطره خون یه ذره مغز تو این ویدئو دیدی؟: دی اتفاقا به نظرم دوربین میره بالا بهتره چون گیمر میمونه تو خماری خودش بنا به تخیلاتش صحنه تصادفو مجسم میکنه...نقل قول:
بعدم اینجوری نمیشه باید یه نسخه آنریتد سونی بده بیرون: دی
نه ولی نمی دونم چرا یه لحظه خوف برداشت منو........
لاکردار اون صحنه طوری بودش تا بیاد نشون بده چه اتفاقی افتاده سکته زده بودم. با اون موزیکش.
اره باید بده.........
من هم بازی رو تموم کردم و همونطور که از قبل فکرش رو میکردم تا به حال ( به استثنای Indigo Prophecy ) همچنین تجربه ای رو نداشتم. واقعا حال کردم و این بازی هنر رو برای من ترجمه کرد. :40:
از این به بعد هر کسی بگه video games بچه بازیه این بازی رو میکوبونم تو صورتش!
مرسی از حسین و نوید!! :31: