Elfin عزيز بله حجم بالايي برا امضاست .نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
حالا اگه مهدي جان خوشش بياد يه حجم پايين بهشون ميدم . ;)
Printable View
Elfin عزيز بله حجم بالايي برا امضاست .نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
حالا اگه مهدي جان خوشش بياد يه حجم پايين بهشون ميدم . ;)
الفين عزيز ممنونم
ولی نشد که 8
شد الفين جان شد.ممنونم عزيز
( اول باید ببخشید که دیر جواب می دم ، چون ISP ما فعلا معلوم نیست داره چی کار می کنه )
آقايون مسيح و Elfin-D واقعا سپاسگزارم
کار هر دوتون حرف نداشت ...
من اوني که Elfin-D عزيز زحمت کشيدند را توي امضام قرار مي دهم ...
اما خوب فکر کنم من اولين کسي باشم که مي گم اگه ميشه يه مقداري تغيير توش انجام بديد !
آقا مسيح ! عکس انتخابي شما حرف نداره ... فقط اگه ميشه عرض کل تصوير را کم کنيد ( مثلا سه چهارم الان ) . بعد اسم من را هم برداريد ... آدرس P30World هم کوچکترش کن ، در عوض همون بالا اين را با يک فونت قشنگ و استفاده از تکنيک هاي گرافيکي اين را برام بنويس : (( شکستن و گذاشتن انواع قفل )) آقا شرمنده . به خدا شرمنده شما هستم . اما خواهشا اين يکي را هم انجام بديم و پيرو فرمايشات Elfin-D حجمش را هم کم کن . مي خوام اين را به عنوان تبليغ تاپيک قفل سي دي ها داشته باشم . چون اکثر فعاليت من اون جا هست ....
من چاکر همه شما هستم .
سلام
امين جان خواهش ميكنم.
اين تيكه رو با من بوديد يا با مسيح؟؟؟نقل قول:
ما خوب فکر کنم من اولين کسي باشم که مي گم اگه ميشه يه مقداري تغيير توش انجام بديد !
Elfin-D جان !
من که از چیزی که برام درست کردید ، استفاده کردم . منتهی چون می خوام این که مسیح درست کرده یه چیز کلی برای تاپیک مربوطه باشه ، این را می گم ...
راستی این عکس ها را از کجا میاری ( این بار با شما هستم ؟! )
مهدي جان اين عكسها توي ارشيوم هست.
-----------------------------
دوستان طبق ليست من همه بايد الان لوگو دار شده باشن.اگر كسي از قلم افتاده يه سوت بزنه ،من براش بسازم!
-----------------------------
هر كس مهدي 87 رو ديده تو اين تاپيك به من بگه،جايزه 1000دلاري ببره!!!
آقا من ديدم ! شماره حساب بدم !
------------
به خدا سرم شلوغه ! وقتم آزاد شه ميام پيشت ! دستتتون درد نكنه ( مسيح - الفين)
سلام
اين براي ساسانك عزيز كه به صورت خصوصي از من درخواست كرده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------
مهدي جون چيز!!!!اره همون!!!
سلام .
مهدي جان من همه اون چيزايي كه گفتين انجام دادم اما اخرش يه چيزي يادم اومد انه كه من اصلآ نميتونم فارسي تو كامپيوترم تايپ كنم .
اگه ميشه اون عبارت رو به انگليسي بده من بذارم اونجا . يا اگه دوست نداري با كامپيوتر دوستام درستش ميكنم .
حالا بزار يه مدل ديگه ازش بذارم شايد نظرت عوض شه . Elfin جان كارت درسته . :happy: