جواب:13:نیستنقل قول:
Printable View
جواب:13:نیستنقل قول:
این سایت همیشگیه فقط امکان Share کردن فایل ها 14 روز هست یعنی اگر شما فایلی رو تو آپلود کنید فقط 14 روز اجازه Share کردن به شما میدهنقل قول:
Adrive زیاد سایت جالبی نیست هم تو ثبت نامش زیاد گیر میده هم تو Login کردن و هم تو آپلود . احتمالا شما توی این سایت اکانت زیاد دارید و آی پی شما رو بسته . بعضی وقتها هم از مرورگر میتونه باشه از یه مرورگر دیگه استفاده کنید .نقل قول:
من موقعی که یوزر و پس رو وارد میکنم این پیغام میاد:
Maximum number of sessions for this account has been reached. You are already logged in on another computer. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نمیتونم وارد بشم
بعد از عضویت فقط یه بار تونستم وارد شم
وقتی این رو زد ، بالای صفحه سمت چپ یه توضیحاتی نوشته که لینک دار هست،که یه بار دیگه لاگین بشی یا مثلآ لاگ اف بشی:31: خلاصه روش کلیک کن، یه بار دیگه ازت می پرسه،وارد کن درست میشه،(همه این مشکل رو دارن)نقل قول:
حواست باشه بار دیگه از اکنتت خاصی خارج بشی ، اول Log out کن!
با سلام خدمت دوستان
من تعدادی فایل با لینک مستقیم دارم میخوام همه اونارو به adrive انتقال بدم آیا راهی هست که بشه همشو یکجا انتقال داد یا اینکه باید اینکارو یکی یکی انجام داد
باتشکر
دوستان من فایلامو انتقال دادم ولی نمیتونم دانش کنم
مشکل از چی میتونه باشه
خیر!!نقل قول:
خود یوزر که میتونه دان کنه، فقط روش راست کلیک کن و گزنیه ی دان رو بزن، اگر نتونستی یا نداشت ، روش راستنقل قول:
کلیک و و گزینه ی Share رو بزن ، بعدش بهت لینک دانلود رو میده که همه میتونن دان کنن.
اگر برای استفاده ی شخصی میخوای از این استفاده کن : humyo.com
باتشکر از راهنمائیتون میخواستم بگم من شر کردم و اومدم تعریف کردم به idm تا با اکانت شبانه دانلود کنم ولی نمیدونم چه اتفاقی میفته صبح که نیگا میکنم هیچی دانلود نمیشه کچای کارم مشکل داره؟نقل قول:
لطفا راهنمائی ام کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش حالا مشکل چیه:13:
باتشکر
به احتما خیلی زیاد ، یه بار Dc شده و بعد که خواسته وصل بشه مشکل پیدا کرده، Adrive همینه دوست من ، شما اگر فایلهاتون رو در humyo.com ریموت کنی ، با سرعت بالا و بدون مشکل dl می کنید، برای مثال من وقتی 512 داشتم ، شب 800 dl کردم ، که ظرف 4:30 dl تموم شد، بدون افت سرعت!!!نقل قول: