دوستان همه گوشی های سونی اریکسون این برنامه video dj رو داره الا این g900 که من خریدم...برنامه ای مشابه اون وجود نداره که بشه باهاش فیلمارو ادیت کرد و روش آهنگ گذاشت؟
Printable View
دوستان همه گوشی های سونی اریکسون این برنامه video dj رو داره الا این g900 که من خریدم...برنامه ای مشابه اون وجود نداره که بشه باهاش فیلمارو ادیت کرد و روش آهنگ گذاشت؟
نرم افزار پر سرعت تری برای باز کردن فایلهای pdf هستش؟
یه جا شنیده بودم هست اما نمی دونم سرعتش نسبت به نرم افزار خود گوشی بیشتره یا فرق چندانی نداره؟؟!
برنامه Foxitreader هست كه تو باز كردن pdf هاي فارسي خيلي بهتر از PDF+ گوشي عمل مي كنه ولي هنوز نسخه بتا هست و خيلي از امكاناتش محدوده...نقل قول:
نرم افزار پر سرعت تری برای باز کردن فایلهای pdf هستش؟
یه جا شنیده بودم هست اما نمی دونم سرعتش نسبت به نرم افزار خود گوشی بیشتره یا فرق چندانی نداره؟؟!
از اين آدرس ميتوني دانلودش كني ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان ایا برنامه ای هست که توسط گوشی بشه اهنگ ها را ادیت کرد؟
منظورت اديت خود آهنگه يا اديت tag آهنگ ها ؟نقل قول:
براي تگ هستش
منظورم خود اهنگ میباشد.
مثلن یک اهنگ ام پی تری را طوری ادیت کنیم که برای زنگ خوری خوب باشه.منظورم اینه که از یک اهنگ ام پی تری از اولش یه مقدار بتونیم پاک کنیم.........
برای این کار از برنامه هایی مثل jet audio استفاده کنید.من قبلا برای یکی از دوستان آپ کردم.از اینجا دانلود کنید:نقل قول:
مثلن یک اهنگ ام پی تری را طوری ادیت کنیم که برای زنگ خوری خوب باشه.منظورم اینه که از یک اهنگ ام پی تری از اولش یه مقدار بتونیم پاک کنیم.........
یه قسمت داره به نام convert از اونجا convert audio رو انتخاب کنید.پایین سمت چپ run audio trimmer رو بزنید.فایل مورد نظر رو باز کنید.با اون فلشهای پایین میتونید قسمتی رو که میخواین cut کنید.باید اول و آخرش رو مشخص کنید و بعد اون رو save کنید.سوالی بود در خدمتم.کد:http://www.4shared.com/file/79838238/86921172/Jet_Audio_702_Full_Retail.html
چنین برنامه ای برای گوشی نیست که تو خود گوشی اجرا بشه؟
من ندیدم....
همچین برنامه ای برای uiq3 نیومدهنقل قول: