سلام
چرا تو مجله ماشین چند ماه گذشته چیزی درباره خرید شماره های گذشته ننوشته
شماره ویژه فروردین پیدا نکردم چی کار کنم
Printable View
سلام
چرا تو مجله ماشین چند ماه گذشته چیزی درباره خرید شماره های گذشته ننوشته
شماره ویژه فروردین پیدا نکردم چی کار کنم
با دفتر مجله تماس بگیرید.نقل قول:
021-88528018
021-88528019
با سلام
نمي دونستم كه تايپيك اختصاصي مجله ماشين هم در فروم هست! خيلي خوشحال شدم :)
من نزديك به 15 ساله كه مجله رو مي خرم و بله از خوانند گان قديمي مجله ماشين محسوب ميشم . مجله ماشين رو خيلي دوست دارم و براي سردبير جناب سيد شبيري و نويسندگان برتري چون آقاي مهندس كا شا ني احترام خاصي قائل هستم. در هر شماره جدا مطالب مفيد و سودمند پيدا ميكنم و گه گاه هم از شماره قديمي بر مي دارم و مطالعه مي كنم ...
فعلا - سا ما ن
خب این مجله که خواننده که زیاد داره، میتونیم راجع به مطالب هر شماره بحث کنیم. مثلا نویسنده ی مورد علاقه شما کیه؟
آقای فرهاد کاشانی که خوب مینویسه، اما تمام مقالاتش با جمله ی «توی کالیفرنیا که بودیم...» شروع میشه:31:. قبلاها تست ماشین هم انجام میداد، الان دیگه اینکارو نمیکنه مثه اینکه.
چه عجب كسي كامنت داد :31: شوخي!نقل قول:
خب من بيشتر به دليل مشغله كاري كمتر فرصت مي كنم كه مجله رو بخونم . اما بيشتر همون جناب آقاي كاشاني ...
بله . دقيقا هم همينطوره به هر حال ايشون ساكن ايالت كاليفرنيا هستند . مطالب ايشون بي طرف و بدون جانب داري از برند خاصيه . درست بر عكس ديگر نويسندگان مجلات خارجي .
اين اتفاقا براي من هم سوال شده . يعني آقاي كاشاني پير شده ... :20:
آقای کاشانی هم به نوعی دچار تعصب شدید شدن
از روزی هم که به ایران اومدن نقدهای خوبی در مورد وضعیت ترافیک نحوه عمل مراجع وابسطه به مسایل خودرو از راهنمایی تا بیمه ها نوشته
الان ایشون مدریت شرکت آریا دیزل رو دارن که وارد کننده و نمایندگی رنو تراکز توی ایران هستش و با مدریت ایشون بهترین خدمات پس از فروش رو این شرکت الان ارایه میده .
مجموعه تستهای ایشون در مورد استفاده بهینه از خودرو برای مصرف اقتصادی از سوخت خیلی جالب بود.
خب شماره جدید این ماه هم اومد، سر فصل موضوعات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://machinemag.com/ViewArchive.aspx?viewid=364
این شماره تست ماشین زیاد نداره، بیشتر مقالاته. این جناب «انصاری فرد» هم که هر ماه از تو دانمارک یه ماشین کرایه میکنه، براش مقاله مینویسه میفرسته مجله ماشین، ماشین های انتخابی اش هم هیچ کدوم جذابیت نداره. مقاله ی کرایه ی کامارو و چارجر در کیش هم بد نبود. راستی دوستان شما حاضرید 200 تا 300 تومن پول بدین که برای یک روز سوار ماشینی مثه کامارو یا کوروت بشین؟
تو شماره جدیدش برای شهریور ماه در مورد همکازی سوبارو و تویوتا همچنین اولین گیربکس 9 دنده جهان نوشته شده
باید حتما بخونمش .
جالبه.چون اولین گیربکس 8 دنده رو لکسوس گذاشت حالا باید بینیم 9 دنده رو کدوم خودروساز میزاره رو ماشیناش.
اگه کوروت باشه من حاضرم 500 یا 600 تومن واسه یه روزش پول بدمنقل قول:
ایاین شماره تست ماشین زیاد نداره، بیشتر مقالاته. این جناب «انصاری فرد» هم که هر ماه از تو دانمارک یه ماشین کرایه میکنه، براش مقاله مینویسه میفرسته مجله ماشین، ماشین های انتخابی اش هم هیچ کدوم جذابیت نداره. مقاله ی کرایه ی کامارو و چارجر در کیش هم بد نبود. راستی دوستان شما حاضرید 200 تا 300 تومن پول بدین که برای یک روز سوار ماشینی مثه کامارو یا کوروت بشین؟
اونجا که قیمتا خوبه الان قیمت اجاره موستانگ تو تهران روزی 450 تومن هست
شماره این ماه هم اومد، مطالب خوبی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خصوصا مطلب راجع به مصرف سوخت در سرپایینی. و دو تا مقاله هم راجع به وضعیت قاراشمیش قیمت خودرو ها در ایران هست که اونها هم قشنگند.