عالیست ..در تهران با گارانتی پارس الرمس این مدل 120 تومن هستش ...نقل قول:
و من خودم چند ماه پیش 5986 رو 100 گرفتم ...
Printable View
عالیست ..در تهران با گارانتی پارس الرمس این مدل 120 تومن هستش ...نقل قول:
و من خودم چند ماه پیش 5986 رو 100 گرفتم ...
مطمئنین 5996 philips با این قیمته؟نقل قول:
شماره تماس بدین تماس بگیرم
با سلام و ممنوم از اطلاع رسانی خوب دوستان
2 سوال داشتم :
1: من دستگاهی میخوام با این مشخصات :
- فلش خور باشه
- قابلیت پخش زیرنویس فارسی با DivX رو داشته باشه
- خروجی اپتیکال 5.1 داشته باشه
(البته بنده نظر دوستان رو دیدم که دستگاههای فلیپس خروجی اپتیکال نداشت و همچنین دستگاههای ال جی زیرنویس فارسی رو پخش نمیکنه :13: )
2: آیا دستگاههای جدیدی هست که امکان پخش فایلهای mkv. رو هم داشته باشه ؟ اگر هست کدوم مدلهاش در ایرانه ؟
دوستان من philips 5986 بیست روز پیش خریدم 120 تومان ولی الان میخوام بفروشم اگه کسی میخواد به من ایمیل بزنه هر کی بالاتر بخره من میفروشم فقط قیمت پیشنهادیتون رو برام ایمیل کنید زیر 90 هم نمیفروشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست کمک فوری.
دوستان امروز رفتم مغازه ها یه گشتی زدم.دی وی دی پلیر های کمپکت {کوچیکها}رو مارشال داشتن با سانیو.که بابل حدود 40 تومنه و کارانتی با تعویض.xvideo و divx زیرنویس srt رو هم ساپورت میکنه usb خورم هست.فقط سوالم اینه که .
قیمتش خوبه؟
جنسه سانیو بهتره یا مارشال ؟
و اینکه یارو میگفت ساخت تایوانه و لی لنزش مال سونیه .راسته؟؟؟
قیمتش خوبه ولی جنس مرغوب نیست .. بهتره حداقل بری سراغ سامسونگ ...نقل قول:
اینجور مارکها همشون سر و ته یه کرباسن!:46:ولی من خودم به شخصه مارشال رو بیشتر میپسندم ...نقل قول:
:27::27: همیشه مغازه دارها از اینجور حرفها میزنند ...بهتره نشنیده بگیرید ...:27:نقل قول:
این یک مدلش هست (البته به نقل از یکی از دوستان)نقل قول:
در حال حاضر هیچ کدوم از DVD player های موجود در بازار نمی توننmkv. ها رو پخش کنن ( تنها مورد Blueray player های سونی و پاناسونیک بودن که اونها هم قیمتشون بالای 700 تومان بود )اما شرکت وسترن دیجیتال با ارائه این محصول ،مشکل رو حل کرده : WD TV HD Media Player دستگاه کوچکی ست که میتونه تمامی فرمت های صدا ، تصویر ، عکس و هر آنچه را که بخواهید رو براتون پخش کنه .
WD TV به دو روش ، اتصال با کابل HDMI و یا کابل کامپوزیت به TV وصل میشه و از طریق USB تمام فایل های تصویری رو پخش میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمت های تصویر مورد پشتیبانی :
Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS )
فرمت های صدا :
Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
فرمت های عکس :
JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
قابلیت پخش انواع Subtitle
-SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت در ایران حدود 160 تومان
ممنون از راهنماییتون..پس به نظر شما نگیرم؟؟سانیو تایوانی بود ارزش نداره بگیرم؟؟نقل قول:
تصمیم با خودتونه ... من جای شما بودم حداقل سامسونگ میخریدم ...نقل قول: