البته فکر کنم بچه هایی که مشکل اخراج شدن رو دارن به خاطر اینه که قول قهرمانی میدن ولی قهرمان نمیشن
Printable View
البته فکر کنم بچه هایی که مشکل اخراج شدن رو دارن به خاطر اینه که قول قهرمانی میدن ولی قهرمان نمیشن
مطمئنی؟یعنی اگه قول قهرمانی ندهیم اخراج نمیشیم؟یا اینکه قول قهرمانی بدهیم و قهرمان بشویم باز هم اخراج نمیشیم؟مطمئنی؟نقل قول:
یعنی شما از همین نسخه سرزمین که دوستمون گفت استفاده کردی؟نقل قول:
حجم فایل کرک چقدره؟
اگه فقط کرک بازی رو کپی کنین کار نمی کنه. باید کل فایل های بازی قبلی رو پاک کنید بعدا بازی جدید رو نصب و بازی رو از اول شروع کنید.
سلام
کسی میدونه از کجا میشه football manager 2009 ساخت شرکت sega رو تهیه کرد؟
دیگه به فیفا امیدی نیست
تو این چند سال اخیر بازی های مربیگری برای فوتبال زیاد شده ولی بهترینش همین فیفاست ولی به قول شما امسال بد جوری همه ما رو تو خماری گذاشتنقل قول:
حالا شما میتونی این کرک رو زیپ کنی یه جا اپلود کنی ؟. شاید حل بشه .دستت درد نکنه.نقل قول:
منظورتون اینه که شما امتحان کردید و فصل دوم اخراج نشدی؟ میشه یه عکس بزارید؟ ازتاریخ 4 جولای به بعدنقل قول:
سلام دوستان.من فکر می کنم هممون بازی خوردیم شدید.چرا؟
امروز ماهنامه دنیای بازی رو خریدم که در اون نقد بازی fm09 بود.نویسنده می دونید چی نوشته بود؟نوشته بود اگه در ابتدای فصل قول قهرمانی بدید و نتونید تیم رو قهرمان کنید از تیم اخراج می شوید.و نوشته که اگر حتی یکی از قولهایی که در ابتدای فصل می دهید را عمل نکنید در پایان فصل اخراج می شوید.اما یه نکته جالب هم نوشته:
"اما می توانید در ابتدای بازی با انتخاب گزینه عدم اخراج مانع این کار شوید"
من الآن میرم بازی رو نصب کنم مطمئناً تا پایان فصل زمان زیاد میبره اگه کسی از دوستان نظر دیگه ای داره یا زودتر به پایان فصل رسید نتیجه رو اینجا اعلام کنه.
فعلاً
من بازی رو مجدداً نصب کردم و شروع به کار کردم.قول قهرمانی یا دریفت جام ندادم.اما یه چیزی تو منو های بازی دیدم.نقل قول:
در منوی team-dress room chemistry-infrastructure یه گزینه تیک نخورده به این نام:
I will stay at the club.no matter what happens.
تو شک هستم این همون نکته جالب نقل قول بالا هست یا نه(اما یه نکته جالب هم نوشته:
"اما می توانید در ابتدای بازی با انتخاب گزینه عدم اخراج مانع این کار شوید")