نقل قول:
Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final
سلام
روش کرک قبلی روی این ورژن هم جواب میده ؟
یعنی من میتونم از همون Key که از راهنمای پست اول بدست اوردم استفاده کنم ؟
Printable View
نقل قول:
Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final
سلام
روش کرک قبلی روی این ورژن هم جواب میده ؟
یعنی من میتونم از همون Key که از راهنمای پست اول بدست اوردم استفاده کنم ؟
100%.شما با استفاده از روشي كه در پست اول قرار دادم قادر خواهيد بود كليه ورژنهاي 2009 و نيز ورژن7 محصول Kaspersky Internet Security را فعال كرده و بصورت قانوني و بدون مشكل Black List شدن آنها استفاده كنيد.نقل قول:
دوست من سلام، من از سايتي كه گفتيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شدم also رو هم زدم email هم برام امد ولي تو متن نامه فقط 1 شماره سريال بود و خبري از فايل فعال سازي نبود ؟
مشكل چيه؟ آيا من اشتباهي كردم؟
دوست عزيز شما بايد کد مورد نظر را بصورت آنلاين در محصول وارد کنيد (مانند شکل زير)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مراحل خوسته شده را طی کنيد،
در ضمن هنگام انجام مراحل از شما آدرس ميل ميخواهد که اگر آدرس ميل صحيح وارد کنی، بشما يک يوزر/پسورد برای وارد شدن به قسمت شخصی اون يوزر داده میشود، که اونجا اگر وارد قسمت Manage activation codes and key files شوید ميتونيد کد ساخته شده خودتون رو به صورت فايل هم دريافت کنيد و داشته باشيد... (مانند شکل زير)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
منظور من اینه که ایا با همین key که الان دانلود و استفاده کردم میتونم استفاده کنم چون من بعد از نصب ویندوز دوباره همین رو به برنامه معرفی میکنم ! ایا این هم میشه ؟
نقل قول:
دوست عزيز وقتی گفته ميشه با اين روش شما يک کد قانونی 100 روزه دريافت ميکنيد، يعنی اگر همين الان هم ورژن جديد تری از محصول بياد و از سايت دريافت کنيد باز نسبت به مدت باقی مانده اون کد ،ميتونيد از آن استفاده کنید
دوست عزيز ممنون از راهنماييت،بعد از اين 100 مي شه دوباره از همين راه دوباره kis رو فعال فعال كرد؟
اگر سایت مزبور در این زمینه تا آن زمان فعال باشد ، بله میشودنقل قول:
سلام!
يه گشتي توي وب ميزدم براي دو تا سؤال ديگه كه از مجله Computer Shopper ميپرسه يه جواب پيدا كردم به قرار زير:
Enter the first word of the second step جواب: the
Enter second word of third step جواب: the
به اين ترتيب احتمال رسيدن سريع تر به جواب بالا ميره
از جناب hamilton خواهش مي كنم اين ها رو هم به پست اول اضافه كنن.
با تشكر از شما.نقل قول:
موارد شما به پست اول اضافه شد.