میگم این دختره هستش ریشو سیبیل داره. واقعا داره یا باسش گذاشتن؟:31:
Printable View
میگم این دختره هستش ریشو سیبیل داره. واقعا داره یا باسش گذاشتن؟:31:
سوال تخصصي مي پرسيدا جناب لوگان! :31:نقل قول:
فكر نكنم انقدر زشتا باشه كلا! :2:
احتمالا بايد يه ذره گريم داشته باشه!
نقل قول:
احتمالا بیشترش گریمه.
وگرنه با این اعتماد به نفس جلوی دوربین نمیومد.
امیدوارم توی همین مدت توی یکی از برنامه ها باهاش مصاحبه کنن تا چهره واقعیش رو ببینیم.
اسم واقعیش چیه ؟
يكي از دوستان گفته بود كه! :13:نقل قول:
اسمش سيندرلاست! :31::31:
ولي Search مي كنم يه مقدار اطلاعاتش زياده! :41:
فكر كنم بايد دنبال فاميليش بگرديم! :27:
سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟rainysky50جون کجای اعتقادات ما ایرانی ها در مورد مرده ها پوچ و مسخره است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دوشنبه شبو ندیدم اتفاقه خاصی افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امشبشم ندیدم که فردا میبینم....خوب فعلا....تابعد.....
من با بعضی جاهای این نقد موافقم بعضی جاهاش به بهای خندان برخی چیزها را خوب نشون میده! یا حداقل زیاد ازش استفاده میشه...نقل قول:
سريال «بزنگاه» سلامت خانوادهها را متزلزل ميكند
هرچند بازهم میگم طبیعی ترین معتاد در سریالهای که من دیدم این نادر هست!!!
کاملا تائید میشه...نقل قول:
جالبتر اینکه در نقطه ی مقابل فیلم تخیلی روز حسرت این فیلم بزنگاه قرار داره!توی اون فیلم همش داره میگه خواب دیدم خواب معصومه رو دیدم و همش ملت رو میخواد اسکل کنه اما تو بزنگاه تمام این اعتقادات پوچ و مرده پرستی ما ایرانیها رو به طنز کشیده و به زیبایی اونها رو به باد انتقاد گرفته!نمونه اش همون تعریف کردن خوابهای صابر هست که هی میگه اقاجون رو گفتمش بیا دستتو ببوسم یه بار گذاشت یه بار نذاشت و.........یا همین نهار دادن در مراسمهای ختم و سوم و هفتم و چهلم یک شخص تازه فوت شده !!
کلا من از فیلم بزنگاه بیشتر از بقیه ی فیلمها خوشم میاد!
خوب به این عقاید خرافی موجود در دفن و کفن و بعد از اون اشاره کرده! من هم ازاینش خوشم اومده...
این سریال برای خنداندن مخاطب گاهی به لودگی و بعضا هجو رو آورده. و به نظر من بر خلاف کار های قبلی عطاران که غالبا طنز موقعیت بودند این کار بیشتر طنز هجو دارد. ولی از طرفی هم خیلی از مسائل موجود در جامعه رو گاهی مستقیم و گاهی در لفافه بیان میکنه.
اسم اين دختره سيبيل داره چيه؟
فک کنم این سوسن پرور باشه ....نقل قول:
دوستان کسی میدونه که این سریال چطوری ساخته شده ؟
یعنی داره همزمان چند روز قبل از پخش ساخته میشه و میره رو انتن یا اینکه نه کاراش تمومش دست ؟
خیلی مهمه .... موفق باشید .
فکر کنم سوسن پرور این باشهکد:http://www.persianblog.ir/Avatar/13096.png