فرستادم.نقل قول:
نوشته شده توسط naeim
فرستادم.نقل قول:
نوشته شده توسط naeim
عزيز توضيح خاصي نداره. شما فقط بايد پشت سر هم تكرار كني مراحلي رو كه توضيح دادم تا موفق بشي...نقل قول:
نوشته شده توسط naeim
من قبلا اینو گرفته بودم ولی الان که رفتم تو سایت که دوباره بگبرم اون current email adress رو که سریال به اون میل میشد رو دیگه نمیده .جریان چیه ؟
آره عزيز ديدم. مثل اينكه سوراخ رو بستن...نقل قول:
نوشته شده توسط masoud_35_teh
البته تا موقعی که این ورژن قبلی و داری ورژن جدیدم می تونید دریافت کنید .من الان ورژن 5 یعنی اخرین ورژنشو همین امروز دنلود کردم و نصب کردم ...و خیلی عالی تر شده .... اگه لتونید یه سوراخ سمبه ی دیگه مثل این گیربیارید خیلی توپ میشه ... ممنونم ..خیلی حیلی ممنونم ... به خاطر همه چیز
بله چندروز پیش خودم اعلام کردم اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Master
عزيز خوشحالم مشكل حل شد تا حدودي و خواهش مي كنم...نقل قول:
نوشته شده توسط Master
سلام دوستان
هر كس ورژن 4 رو داشته باشه به طور رايگان مي تونه ورژن 5 رو دانلود كنه ولي سريال جديد بهش نمي ده وتا
مدتي كه سريالش معتبره مي تونه آپديت كنه.
وبروت اساسي ضد حال مي زنه ديگه براي كاربرهاي قانوني خودش هم سريال جديد به صورت رايگان نمي ده!!!
و فقط با چند در صد تخفيف مي فروشه.
اين ورژن جديد كاركردش فرقي با ورژنهاي قبلي هم دارد در ضمن چرا خيلي سريع آپديت ميشود آيا واقعا به روز ميشه يا فقط ...........
سلام
alaodin1 جان ورژن جديد از لحاظ شناسايي فايل هاي مخرب 100 درصد پيشرفت كرده . ظاهرش هم بهتر شده.
در مورد آپديتش هم بايد بگم كه هر چند حجمش كمه ولي كامل آپديت مي شه.