ببین من وایرلس رو اسفند درخواست دادم هر هفته هم زنگ میزدم، سیریش شدم تا تو مرداد بهم دادن
Printable View
ببین من وایرلس رو اسفند درخواست دادم هر هفته هم زنگ میزدم، سیریش شدم تا تو مرداد بهم دادن
خوبه؟؟راضی؟سرعت؟؟پول؟؟دان لود؟؟؟نقل قول:
اووووووووووووووووووو یعنی به من 5 6 ماه دیگه میدن ؟؟؟؟؟؟:18::18::18:
دوستان لینوکسی و مکینتاشی
بر عکس حرفی که داتک زده که مودم هایipw لینوکس و مکینتاش پشتیبانی نمی کنه طبق راهنماهایی که من پیدا کردم پشتیبانی میشه.
راهنما هارو تو بخش مقالات گذاشتم هر کی خواست استفاده کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک عادی انجمن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2930447#post2930447
مگه بیشتر از 128 میدن واسه خونه ؟؟تو سایت نوشته بود نمیدن که:13:نقل قول:
یک دید کلی بهت می دم که وقتی گرفتی تعجب نکنینقل قول:
ipw تمام داستان هایadsl از لحاظ کیفیت و شلوغی را داره و چند تا داستان جدید نصبت ارسال به دریافت تو ipw مقدارش 1 به 4 است یعنی 128 دریافت 32 ارسال که براس ارسال فایل یعنی مرگ.
یک نکته دیگر هم پینگش از adsl همیشه بیشتره و بدرد کارهایی که پینگ پایین می خواد نمی خوره.
از لحاظ سرعت هم بسته به شلوغی انتنی که داری میگری سرعت متغیر است که تداخل ها هم روی از بین رفتن اطلاعات تاثیر می زاره و نوسان سرعتش زیاد( تصویر نوسان هم خواستی برات می گیرم)
این سرعت منه برای سرویس 128/32 که هزینه اش به اندازه adsl 256 خیلی از شرکت ها است و فقط بدرد کسایی می خوره که مشکل دارن یا احتیاج به سرویس اتصال لحظه ای در هر جا دارن. برای کاربر عادی مناسب نیست.
تست شبه
تست بعد از ظهر
همونطور که می بینی سرعت ارسال تعریف نداره و برای اپلود احتیاج به نرم افزاره که وسط ارسال مشکل پیش نیاد.
امیدوارم مفید باشه برات.برای گرفتن سرعت بیشتر هم تو تاپیک مقالات گفتن. یک نگاه بکن.
بهتون قول میدم که ایراد از داتک نیست و کلا محدودیت بر رپید شر صرفا یه دروغ محض و شایع ای بیش نیست !نقل قول:
خواستید بهتون ثابت میکنم !
تو حرفاتون متوجه میشم که این ایرادات در موقع فری دانلود کردن براتون ایجاد شده ، خب اگر اینطوره پس هیچ مشکلی وجود نداره و کاملا طبیعیه !
لینک مستقیم هم همین وضعه اون چی؟!!! تازه ساعت 10 یا 11 شب درست میشه که کاملا مشخص میشه مشکل پهنای بانده متاسفانه منم 3 ماهه شارژ کردم دوستان دقت کنن از هیچ شرکتی نه فقط داتک چند ماهه سرویس نگیرن چون معلوم نیست چی میشه من 128 دارم تا 2 ماه پیش شبا سرعتم تا 30 هم میرفت
من 256 رو گرفتم ماهی هم تقریبا 60 پول میدمنقل قول:
سرعت دانلودش خوبه ولی آپلود فاجعه
البته خوشبختانه من به همه آنتن هاشون دید دارم، هر وقت یک آتن شلوغ میشه (معمولا آنتن اسکان) میندازمش روی یه آنتن دیگه
کلا بد نیست ولی بی دردسر و اعصاب خورد کنی هم نیست
كاملا موافقم با شمانقل قول:
شما بدون دانلود منيجر سرعتت نهايتا به 6-7 ميرسه الان
نكته ديگه هم مساله Packet Lost در Ping است كه نشون ميده مشكل پهناي باند رو
جالبيش اينه كه خودشون ميگن مشكل داريم و بعضي از دوستان هنوز باورشون نميشه
به نام شرکت گرفتمنقل قول: