سلام
من اهل استان بوشهر شهر ستان برازجان هستم میخواستم ای دی اس ال بگیرم با سرعت 512kb آا میشه فیلم با این سرعت دانلود کرد در ضمن اصلا من منظورم از 512 درست هست یا نه.
Printable View
سلام
من اهل استان بوشهر شهر ستان برازجان هستم میخواستم ای دی اس ال بگیرم با سرعت 512kb آا میشه فیلم با این سرعت دانلود کرد در ضمن اصلا من منظورم از 512 درست هست یا نه.
اساتید محترم واسه پیش شماره 2200 چه شرکت های سرویس می دن ؟
نقل قول:
1.داتک
2.آسیاتک
3.شاتل
4.پارس آنلاین
5.افروزنت
نقل قول:
برای من هر 2تا 256 هستش!!! ولی چرا سرعتم اینقدر پایینه آخه!!!!!!! :41:
Line Rate - Upstream (Kbps):256
Line Rate - Downstream (Kbps):256
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان یک هفته است که مودم اینترنتMicronet را خریده ام دو تا در خواست دارم:
1-اینترنتADSL رایگان شبانه یا تست می خواهم.
2-یک شرکت می خواهم که زود اکانت را بده سرعتش هم256-512 باشه و رانژر آن هم ارزان باشه و همچنین سرعت واقعی داشته باشد....
ترو خدا کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوكيلي توي ايران شركتي نيست كه هم ارزون باشه هم خوب. ارزون ترين همون داتك هست كه ريسك بالايي مي خواد (دير هم رانژه ميكنه). بگين بودجتون چقدر هست و حدوداً چقدر محدوديت ميخواين. صبانت شبا رايگانه سرعتش خوبه ولي من از يك نفر شنيدم قطعي زياد داره دقيق نميدونم. بهتره بچه هايي كه صبا دارن كمك كنن. بهتره شما سايت همه ي شركت ها رو يه چك كنين بعد مورد هايي كه باهاتون ميخونه بگين تا اينجا بگن راضي هستن يا نه.نقل قول:
دوستان سلام
کسی هست اطلاعی از عملکرد سرویس امپراتور داشته باشه؟
قیمتاش خیلی ارزون نیست؟!!
کد:www.emperatoor.net
بهش میخوره نماینده صبانت یا فن آوا باشهنقل قول:
دوست عزیز mostafaeshghi
من هم 7 تیر هستم
ومی خام یه 512 یا 256 بگیرم
چی بگیرم قیمتشم ممولی باشه بین
9.5 تا 15 تومن
با هزینه ای که شما در نظر گرفتی سرویس نامحدود نمیتونی بگیری دوست عزیزنقل قول:
باید سرویس حجمی بگیری
بعد باید ببینی دوستانی که در منطقه شما سرویس حجمی گرفتند از کدوم شرکت راضی هستند.
اگر شاتل یا پارس شما رو پوشش بده فکر کنم گزینه های خوبی باشند