سلام منم همین مشکل رو داشتم اومدو فونت ها رو به جای d توی c ریختم( با استفاده از روش هک ) دیگه اگر مموری رو در بیاری هیچ اتفاقی نمیفتهنقل قول:
من تست کردم جواب داد شما هم انجام بده
Printable View
سلام منم همین مشکل رو داشتم اومدو فونت ها رو به جای d توی c ریختم( با استفاده از روش هک ) دیگه اگر مموری رو در بیاری هیچ اتفاقی نمیفتهنقل قول:
من تست کردم جواب داد شما هم انجام بده
عرض ارادت.نقل قول:
حامد عزیز سلام.
بنده منظورم اینه که نمیشه کاری کرد که وقتی مموری رو در میاریم از فونت پیش فرض خود گوشی استفاده کنه درست مثل زمانی که ما تو مموری استیکمون اصلا فونت نداشتیم.
عرض ادب.
شما وقتی گوشی رو با وجود فونت روی مموری کارت روشن میکنید سیستم از اون استفاده میکنه.اگر بخوای از فونت دیفالت گوشی استفاده بشه 2 راه هست.
1.مموری رو خارج کنید و ریستارت کنید.
2.اسم فولدر فونت مموری کارت رو عوض کنید(اگر بشه) و یا اون رو پاک کنید و برای تغییر فونت باز باید گوشی ریستارت بشه.نمیدنم جوابی که دادم همون هست که شما میخواین یا نه.
موفق باشید.
سلام
اول از همه تشکر میکنم
دوم اینکه فونت پیراهن رئال مادرید رو میخواستم. همون فونتی که اسم بازیکن ها رو پشت پیراهن تیم نوشته:11:
نقل قول:
سلام داداش
بفرما این هم فونتی که خواسته بودین . انصافا خیلی زیباست . فارسی هم داره .:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.4shared.com/file/85091913/ea48e807/Real_Madrid_Orginal___Farsi.html
میشه اسکرین شات هم از فونت بزارید ؟
nakhordemast عزیز سلام مرسی از توضیحی که دادی.نقل قول:
گوشی رو هک کردم اگر بشه فونت دیفالت گوشی رو یه کپی ازش بگیرم همین کاری که شما گفتی انجام میدم.
عرض ادب.:11:
نقل قول:
توضیحات واضح و مبرهن هست با توجه به گفته های شما و nakhordemast عزیز میشه گفت روشن شد باید چیکار کنم(همون کاری که از اول حدس میزدم باید انجام بدم)
ممنون از توضیحاتی که دادی دوست من.:40:
نه نمیخاد اصلا نیازی نداره بک آپ بگیری. فونت گوشی سر جاشه هر وقت هم خواستی برگرده به حالت اول کافیه همون دایرکتوری فونت رو از c پاک کنی خودش میره رو فونت اورجینالنقل قول:
آها پس باید خودم فولدر Fonts رو تو درایو c بسازم و فونتها رو بریزم تو فولدر؟نقل قول:
نه ببین فونت اورجینال گوشی توی این مسیره:نقل قول:
z:/resource/fonts
حالا اگر تو فونت هاتو بریزی توی
c:/resource/fonts
یا
d:/resource/fonts
دیگه از فونت های دیفالت استفاده نمیکنه و گوشی از فونت هایی که ریختی توی d یا c استفاده میکنه. d مشکلش اینه که وقتی مموری رو در میاری گوشی انپبچک میگیره. پس بهتره بریزی توی c
اگر بخای برگرده به حالت اول باید فولدر fonts که خودت درست کردی رو پاک کنی و ری استارت کنی اون وقت گوشی خود به خود میره سراغ فونت های خودش یعنی همون z:/resource/fonts
افتاد حالا...:40: