آقا من طریقه نصب Package ها رو بالاخره متوجه نشدم ..
وقتی می خواد نصب کنه می ره از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو می کنه
در صورتیکه در Helpش نوشته باید مسیر مدیا بپرسه...
=====
کسی تا حالا پکیج نصب نکرده ؟
Printable View
آقا من طریقه نصب Package ها رو بالاخره متوجه نشدم ..
وقتی می خواد نصب کنه می ره از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو می کنه
در صورتیکه در Helpش نوشته باید مسیر مدیا بپرسه...
=====
کسی تا حالا پکیج نصب نکرده ؟
من نصب کردمنقل قول:
فقط منظورتون رو از خط یکی مونده به آخر متوجه نشدم (مدیا باید بپرسه) یعنی چی؟
با کدوم برنامه می خواستید بستتون رو نصب کنید؟
سلام RootNT جان .
مسيري كه رفتم اين بود ( اگه اشتباه نكنم چون CD Live بود ديگه تست نكردم )
System -> administration-->Synatatic Package Manager
اسم اين آخري تو همين مايه ها بود !!
====
منظورم از مديا اين بود كه اين برنامه منيجر بايد بپرسه خب.. حالا پكيج هارو از كدوم مسير پيدا كنم و نصب كنم
كه اين كار رو نمي كنه و مستقيم يه ارروي مي ده كه نشد متصل بشم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپديت كنم
بعدشم كه تعطيل ميشه
مخلصيم
به اینترنت وصل میشی و وارد پکیج منیجر میشی؟
دوست عزیز شما چه از طریق synaptic برید و چه از طریق terminal دو راه دارید یا مستقیم به اینترنت وصل بشید و یا اینکه پکیج رو دانلود کنید و اوون رو در فولدر archive قرار بدید. در ضمن اگر روی پکیج ها دابل کلیک هم کنید، نصب می شند مگر اینکه مشکل dependency داشته باشید، در هر صورت کافیه دستور sudo apt-get install <package> رو بزنید و اگر مشکل dependency هم دارید دستور sudo aptitude install <package> رو بزنید.نقل قول:
برای update کردن راهی جز اتصال به اینترنت نیست! در کل Update در ubuntu به معنی چک کردن و فقط چک کردن برای وجود package های جدید هست، که برای اینکار هم نیاز به نت هست ولی اگر شما جداگانه package دارید کافیه همه ی اوونها رو در فولدر archive کپی کنید و دستور upgrade رو اجرا کنید : sudo aptitude upgradeنقل قول:
خوب synattic معمولا بسته هاشو از اینترنت نصب می کنه . مگر اینکه فایل رپو رو تغییر بدی و مخازن محلی چون دیودی رو جایگزین آرشیو ها و مخازن تحت شبکه کنی . در حالت معمول باید به اینترنت وصل باشی .نقل قول:
خيلي ممنون - Bayazee از شما هم ممنون /.نقل قول:
سلام به همه ایرانیان عزیز
مخصوصا کاربران لینوکس و مخصوصا کاربران ubuntu، عزیزان همگی سال خوب و شاد و پرباری داشته باشید، از خداوند آرزوی سلامتی همه ی ایرانیان عزیز رو دارم.
عید نوروزتان مبارک و خرسند باشید.
سلام ...
من فيلم مقايسه ويستا با اوبنتو رو مي خوام
ممنون