گسسته گاج چون دبیرمون گفت من اینو خریدم!به نظر خوب میاد هنوز نخوندمش!:27:نقل قول:
فک نکنم مال دیفرانسیل و تحلیلی و فیزیک و این چیزاش خوب باشه ! همین کتابایی که soheilsmart گفته خداس!نقل قول:
گاج واسه اختصاصی دیگه چه چیز خوبی داره ؟
گسسته گاج چون دبیرمون گفت من اینو خریدم!به نظر خوب میاد هنوز نخوندمش!:27:نقل قول:
فک نکنم مال دیفرانسیل و تحلیلی و فیزیک و این چیزاش خوب باشه ! همین کتابایی که soheilsmart گفته خداس!نقل قول:
گاج واسه اختصاصی دیگه چه چیز خوبی داره ؟
بچه ها کسی برای سال های دوم و سوم دبیرستان کتاب نخریده ؟
میخوام برای یکی از فامیل ها کتاب کمک آموزشی بخرم. که میره کلاس دوم تجربی .
چی پیشنهاد میکنین ؟
700 که برا خودم بدک نیست.نقل قول:
سلام
برا ریاضی تجربی چه پیشنهادی دارید؟
اینجا کسی تجربی نیست؟ آمار کتاب های زیست رو کسی نداره؟
در مورد Vcd های آموزشی کسی اطلاعاتی داره؟
من Vdc زیست لوح و قلم (زیست) رو گرفتم اما راضی نبودم
میگن دانشیار هم برا زیست Vcd داره
نقل قول:
دوست عزیز من رشته ام ریاضیه اما چون یه دستی هم در تجربی دارم(به رشته تجربی هم علاقه دارم) از من می شنوی زیست کتاب سبز رو بگیر بعد اینکه کتاب زیست درسی رو خوندی بشین با این کتاب حال کن تا مغزتو بترکونه
درمورد VCD به نظر من هیچ کدومشون به درد نمیخوره
***دوست عزیز توجه کنید که منظورم از زیست کتاب سبز انتشارات کتاب سبز بود نه کتاب سبز زیست مال انتشارات کانون فرهنگی آموزش:46:
ممنونArsa Persianنقل قول:
تعریف کتاب سبز رو زیاد شنیدم. به زودی می گیرم
من الان دارم فیزیک پیش رو از سبز قلمچی می خونم اما نمی دونم برا تست زدن گاج رو بگیرم یا فریدشهریاری؟
خوندم که یه نفر گفته بود کتاب های فریدشهریاری مثل کتاب های بهمن بازرگانی هست! اگر اینجوری باشه که باید کتاب های خدایی باشه!
I :40: Bahman Bazargani
کجا خوندی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین آره ، یه کم تو همون سبک سوال و جوابه ولی بهمن بازرگانی خیلی بهتر کار کرده روش ، در ضمن بهتر از این هم هست ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم فیزیک ریاضی و تجربی زیاد با هم فرق داشته باشن ، در این صورت فیزیک اندیشه سازان شدیدا تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبز قلمچی کتابهای خوبی نیست.حتی اونایی هم که طرفدار قلمچی ان اصلا سبز رو توصیه نمیکنن.به نظر من اندیشه سازان بگیری بهتره.نقل قول:
معلم فیزیک ما که میگفت شهریاری سفیدش(اموزشیش)بدرد نمیخوره.خود دانی
فکر کنم ایشون منظورشون کتاب سبز بود نه سبز قلمچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی قرار بود من واسه ریاضی
برنامه راهبردی پیش قلم چی(تابستون ) رو بذارم
تا شب در این تاپیک میذارم
موفق باشید!