آخرین باری که یک داور ایتالیایی بازی آلمان را قضاوت کرده فینال یورو 96 بوده که آلمان قهرمان شد اینبار هم یک داور ایتالیایی روبرتو روزتی بازی آلمان را قضاوت کرد به همید اینکه اونم قضاوتش برای آلمان خوش یمن باشه.
Printable View
آخرین باری که یک داور ایتالیایی بازی آلمان را قضاوت کرده فینال یورو 96 بوده که آلمان قهرمان شد اینبار هم یک داور ایتالیایی روبرتو روزتی بازی آلمان را قضاوت کرد به همید اینکه اونم قضاوتش برای آلمان خوش یمن باشه.
حتی اگر بالاک هم نباشه،آلمان قهرمانه.
اينو مطمئنم.
پيشاپيش قهرماني المانو به همه المانيا كه خودمم جزو اونا هستم تبريك ميگم
یکی از دلایلی که دوست دارم آلمان ببره به خاطره میشائیل بالاکه...من که به شخصه خیلی ازش خوشم می آد!
ولی از طرفی اسپانیا رو هم خیلی دوست دارم!!!
ویا ، فرناندو تورس ، فابرگاس و از همشون بیشتر کاسیاس...
اصلا خوشم نیومد که این دوتا غول با هم افتادن!
به هر حال ته دلم دوست دارم آلمان ببره هرچند که بعید می دونم چون با توجه به بازی هایی که این دوتا تیم از خودشون ارائه دادن می شه یه جورایی حدس زد اسپانیا برنده س...
یه خبر خوب واسه آلمانیا بالاک به بازی امشب می رسه!
اصلا چه ربطی به قد داره مگه میخواد با سر توپ بگیره:31: میخواد با دست بگیره که انقدر رفلکس بدنیش بالاست که میتونه سریعترین ضربه ها رو بگیره نه مثله اون لمن که مثل معلولا میخواد توپ بگیره(گل اول ترکیه) در ضمن ایکر ما فقط 2 تا گل خورده نه مثل اون لمن سوراخ که 6 تا گل خورده:27::21:نقل قول:
همینو بگو
راستی این دیوار چین دیواره چین که میکنن قدش 183سانت بیشتر نیست
کافیه توپ بره رو سر کلوزه و دیگه تمومه
آقا میشه منبع خبر رو بگی؟نقل قول:
تو اخبار شنیدمنقل قول:
این که دیگه منبع نمی خواد:31:
به احتمال 20% بالاک بازی میکنه همین الان اخبار گفت --تازه یه چیز جالب پویول گفته که دوست داره بالاک به بازی برسه تا آلمان رو با همه ستاره هاش ببریم:31::5:
يواخيم لو: بخت حضور بالاك مقابل اسپانيا اندك است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: با تمام وجود تلاش مي كنيم بالاك براي بازي آماده شود؛ اما بخت حضور او زياد نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، در شرايطي كه تا انجام اين ديدار فرصت اندكي باقي است، يواخيم لو اظهار داشت: مسلما مصدوميت ميشائيل بالاك لطمه بزرگي به تيم است. بخش پزشكي سرگرم كار روي پاي مصدوم كاپيتان است.
وي ادامه داد: در آخرين تمرين قبل از بازي مقابل اسپانيا، بالاك را در اختيار نداشتيم چرا كه در پاي چپ خود درد زيادي را احساس كرد و از انجام تمرين منع شد.
وي عنوان كرد: باتوجه به شرايطي كه براي بالاك پيش آمده، بايد بگويم بخت حضور وي در ميدان زياد نيست.
سرمربي تيم ملي آلمان گفت در صورتي كه كاملا از بالاك قطع اميد كنيم، در آنصورت باستين شواين اشتايگر يا بوروفسكي نقش وي را در زمين برعهده خواهند گرفت.
ديدار نهايي جام ملتهاي اروپا امشب (يكشنبه) ساعت 15/23 ميان تيم هاي آلمان و اسپانيا در ورزشگاه ارنست هاپل وين برگزار مي شود.