یه سوال دیگه نسل دوم بودن تاچو از کجا بفهمم؟ یه تیکه بودن پشتش؟ این قیمت مال نسل دوشه دیگه؟
Printable View
یه سوال دیگه نسل دوم بودن تاچو از کجا بفهمم؟ یه تیکه بودن پشتش؟ این قیمت مال نسل دوشه دیگه؟
سلام
من یه mp4 دارم اینم عکسشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدتیه که اولا شارژو نگه نمی داره، در ثانی وقتی آداپتورشو می زنم به برق و روشنش می کنم، آهنگها رو پخش می کنه ولی صداش در نمی یاد، یعنی صدای آهنگا رو پخش نمی کنه و بعضی وقتها هم وسط آهنگها خود به خود وایمیسته!
می تونم خودم درستش کنم تا حتما باید بدم بیرون(آخه بیرون خیلی گرون میگیرن!)
دلم هم نمی یاد بندازمش دور ، آخه حدود دو سال پیش گرفتمش 115 هزار تومن!
زیادم ازش استفاده نکردم
از وقتی این طوری شده، خیلی حالم گرفته اس:41:
چی کار کنم؟
هیچ فرقی نداره 8 گیگ ipod touch با 16 گیگش؟
اگه واسه کیفیت صدا می خوای و قابلیت های صوتی creative .. اگه قابلیت های جانبی مثل برنامه های کاربردی و همین بحث اتصال واسه ات مهمه تاچ ... انتخاب درست ، اون انتخابیه که نیاز شما رو برآورده کنه ... (ظاهرا 8 گیگ xfi قابلیت wifi رو نداره - اینو می دونستی حتما-)نقل قول:
تفاوت این دو مدل در تاپیک مربوط به تاچ چندین بار مطرح شده ... نسل دوم اسپیکر داره و تنظیم صدا در کنار دستگاه و البته اون پرداخت پشتش ...نقل قول:
بله - قیمت نسل دومش به نظرمیاد ...
تفاوت اصلی شون اینه که مدل 16 گیگ ، حافظه بیشتری نسبت به مدل 8 گیگ داره ! (شوخی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه - فرقی ندارن ...
اینکه تونستی این مدل رو تا اینجا بدون مشکل حفظ کنی ، جای تبریک داره ... چون خیلی وقتها این مدلهای متفرقه زود از کار میفتن و یا بهتره اینطوری بگیم که همین علائمی که شما اخیراً باهاشون روبرو هستی رو زودتر از خودشون نشون میدن (یا شاید هم همونطور که گفتی بخاطر اینکه شما کمتر ازشون استفاده کردی ، این مشکلات با تاخیر خودشون رو نشون میدن) ... بهرحال هشدار و هشدار که سعی کن همینطوری نرم افزاری یا firmware ی چیزی واسه اش بریزی ، احتمال به مشکل خوردن دستگاهت زیاده ... نمونه های بسیار زیادی اینجا و جاهای دیگه داشتیم که دوستان با مواجه شدن با این مشکلات رفتن سراغ اپدیت نرم افزار دستگاه و آخرش دستگاه رو خراب کردن ... این دستگاه ها نیاز به firmware دقیق و البته احتمالا حضور یه فرد مسلط به مبحث دارن ...نقل قول:
ipod touch 2g بلوتوث داره؟
یه مدت پیش یه تیمی اومد و ipod رو تشریح (!) کرد و مشخص شد که سخت افزار لازم برای بلوتوث رو داره ، اما فعلاً قابل استفاده نیست ..
آره منم یه جا خوندم... فعلا؟ یعنی چی؟نقل قول:
سلام
یک ام.پی.تری پلیر با مارک سونی- از این انواع چینی- وقتی به پورت یو.اس.پی وصله کار میکنه اما با باطری اصلا. این مشکل نخست.
ضمنا برای بروز کردن فروم ویرش چطور بایست بدونم مدلش چی هست و از کجا بایست پیداش کنم؟ فقط در جایی مینویسه که این ورژن فروم ویرش هست: V4.3-XN320 و در انتها نوشته 2005/03/06
ظاهراً هم شبیه این هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکر میشم راهنمایی بفرمایید
کیفیت صدای iphone 3g مثل ipod touch 2g هست؟ فرقی نداره؟