دوستان اين گوشي خوبه؟ ايا فايلهاي افيس و پي دي ف هم باز ميكنه؟
Printable View
دوستان اين گوشي خوبه؟ ايا فايلهاي افيس و پي دي ف هم باز ميكنه؟
بله. هر فایلی هم باز نکنه اونقدر برنامه براش هست که باز کنه (-;
چطور گوشيه هستيش راضي هستين ازش؟ اخرين قيمتش اين بهتره يا 6120?
آقا کیفیت صدای این گوشی چطوره ؟ به پای 5310 میرسه ؟
خریدمش . 184 تومن. خیلی خوشگله.
آقا یک قسمتی نیست که مربوط به دیدن مقدار فضای باقیمانده از رمش باشه ؟
menu > Options > Memory Details> Phone memory or Memory Cardنقل قول:
میتونید فضاها رو به تفکیک و با جزئیات ببینید.
آقا یک چیزی رو بهم میگید چه کار کنم . وقتی با کابل از کامپیوتر آهنگ میریزم رو تو گوشی، نه میره تو گالری نه تو musik player ولی وقتی تو file manager میرم میبینم اونجا هستند و تو قسمت organize هم هیچ گزینه ای برای move کردنشون به گالری نیست. فایل ها رو اینطوری میریزم تو گوشی که از تو قسمت my copmuter l میرم به قسمت nokia 5320 express musik بعد تو memory card بعد تو قسمت musik آهنگ را رو پیست میکنم.
ممنون.
سلام به همه دوستان. می خواستم یکم راجع به GPS نوکیا 5320 بدونم. خودم عید خریدم.3 تا بخش داره یکی Maps یکی GPS Data یکی هم LandMarks یه چیزای راجع بهش تو خود گوشی خوندم. ولی چیز زیادی نفهمیدم. میخواستم ببینم اصلا میشه از این کار کشید؟؟؟ با این برنامه های جدیدی که اومده؟؟؟ مثل SmartCom یا Garmin که نقشه هاش اینجا هست :. خلاصه ممنون میشم جواب بدین. برای دوستانی هم که راجع به صداش سوال دارن. صداش عااااااااااااااااااالیه و اصلا مگه 5310 صدا داره؟؟؟ به هرحال. مخصوصا تو هندزفری خیلی توپ میشه!!!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
واقعا ؟ از 5310 بهتره صداش ؟ 5310 رو امتحان نکرده بودم ولی این آره صداش کاملا صاف و شفافه. بلندیش هم خوبه.نقل قول:
. خلاصه ممنون میشم جواب بدین. برای دوستانی هم که راجع به صداش سوال دارن. صداش عااااااااااااااااااالیه و اصلا مگه 5310 صدا داره؟؟؟ به هرحال. مخصوصا تو هندزفری خیلی توپ میشه!!!!!
آره داداش من! اصلا 5310 صداش در نمیاد که!!! من قبل از این گوشی 5200 داشتم . صدای 5310 از اونم کمتر بود:40:. حالا خواهشا یکی پیدا شه این GPS رو برای ما بگه:19::19::19::19:نقل قول: