باید این جواب رو بگی میفهمم هنوز تو شک خذفففففففف شدنید - فقط یه چیزو بگو که ایتالیا بغیر از اون ضربه کامورانزی چه موقعیت 100% داشت.......نقل قول:
Printable View
باید این جواب رو بگی میفهمم هنوز تو شک خذفففففففف شدنید - فقط یه چیزو بگو که ایتالیا بغیر از اون ضربه کامورانزی چه موقعیت 100% داشت.......نقل قول:
اگه پست قبلیم رو بخونی بهت گفتم که دیگه جواب شما و اشخاص دیگری مانند شما رو نمیدم.چون اینجا به تاپیک دعوا تبدیل میشه.:41:نقل قول:
یادته چه بلایی داشتی سر ما طرفداران پرتغال در میاوردی حالا بچش نوش جونت بچه ی خوب:27:طعم شیرین حذف را:27:نقل قول:
همون تو نبودی میگفتی بیچاره ها 2 صفحه و نیم هست که هیچی نگفتن تو تاپیک پرتغالی ها که خودمم جزو طرفدارانشون بودم!!!:27:اسپانیا دیگه برتر بود دیگه 1 موقیت داشتین اونم نتونستین استفاده کنین!!!
حالا هم میخوای المان از اون طرف بیاد بالا تا شما هم شاهد حذف.حذف کننده ی تیمتون باشین!!!نه :27:
ایتالیا پر افتخار ترین تیم قاره اروپا حذف شد.تیمی که همیشه با بد شانسی دست و پنجه نرم کرده.با همه دلایل شکست رو قبول میکنیم.ولی این تیم بد شانسی اورد.شک ندارم که اگر پیرلو و گتوزو تو بازی بودند بازی رو همون نیمه اول به نفع ایتالی یه سره میکردند.تا زمانی که بهترین بازیکن هافبک دنیا پیر لو تو زمین باشه هیچ تیمی جرئت نمی کنه دفاع رو کمی خالی بزاره.چون اون موقع ضد حمله های ایتالیا وحشتناک میشد.هر چقدر متعصب باشید بازم همتون پاس های دقیق پیرلو رو دید.
به هر حال ما حذف شدیم.
ولی ایتالیا اصالت داره.نه مثل آلمان که بازیکن خارجی داره.نه هلند و اسپانیا که بازیکن سیاه پوست دارند.با فرانسه که انگار تیم منتخب افریقاست.
ایتالیا روی غریزه بازی می کنند و اگر رو فورم باشند همیشه فوتبال قشنگ بازی می کنند.
پ.ن:خظاب به خیلی از دوستانی که تیمشون تو یورو 2008 حذف شد:
نکنه انتظار داشتند ایتالیا با همه تیمی جام مثل آرزانتین یا برزیل و... بازی کنه تا قهرمانیش رو قبول کنید؟
هم اینکه آلمان رو له کرد،هم اینکه باشگاه هاش چند ساله که دارن تیم های باشگاهی آلمان رو جر میدند خیلیه.
کاری که تیم هایی مثل آرژانتین و پرتقال هم نتونستند.پس بدونید جامجهانی حق ایتالیا بود
قهرمانان نمی میرند و همیشه در ذهن و خاطره ها می مانند و ترس بر دل حقیران میریزند. منتظر بازگشت ایتالیا باشید. تیمی که هیچگاه فراموش نمی شود.
ایتالیا چکمه ای که زود پاره شد!!!:27::27::27:نقل قول:
با این پست موافقم اما ایتالیا هم بازیکن خارجی داره کامورانزی اصلیتش آرژانتینیه:46:نقل قول:
جام جهانی هم کسایی می گن که حقش نبوده که هیچی از فوتبال سر در نمی یارن :13:قهرمانی تو جهان که الکی نیست آماده ترین تیم تورنومنت قهرمان می شه تازه آلمان میزبان و فرانسه ای رو تو فینال شکست داد که اسپانیا و برزیل رو له کرده بود:27: ولی 2002 که برزیل قهرمان شد بدترین جام جهانیه تاریخ بود:19:
من بودم گفتم که بیچاره ها دو صفحه است پست ندادند.:5:نقل قول:
من به عنوان طرفدار ایتالیا شکست این تیم را قبول کردم ....
برای اسپانیا هم آرزوی قهرمانی می کنم ! چون اسپانیا را بیشتر از آلمان و روسیه و ترکیه دوست دارم ...
ممنون ♥
ایتالیا تیم قابل احترامیه . ریشه دار . پر افتخار . ولی من از حذفش خوشحال شدم .
چون آلمانیم .
:31: