[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
اگه قصد فروش داري و مي خواي دوربين جديدي بگيري پيشنهاد مي كنم به SX120 هم يه نگاهي بنداز .نقل قول:
:10: ممنون از دلدارینقل قول:
نقل قول:
ثمین جانم ، من کلا دارم چوب اینو می خورم که دنبال دوربین جیبی و کوچک بودم و هستم . من حتی به sx200 هم هیچوقت جدی فکر نکردم چه برسه به sx120 که البته حتما حق با شماست و دوربین بهتری هست
دیروز دوربین رو فروختم و بیش از 100 تومن گذاشتم روش و sd980 گرفتم
راستش پسرخاله م مخالف بود و می گفت لااقل پاناسونیک بگیر یا اصلا قید فیلمبرداری hd رو بزن و از سری A کانن انتخاب کن . حرفش شاید درست بود اما من از این ترسیدم که دوبرابر اینی که الان ضرر کردم ضرر کنم و از عکسهای پاناسونیک هم خوشم نیاد . سری A کانن البته عکسهاش قابل قبول بود اما ابعادش قابل قبول نبود :13:
بهرحال SD980 گرفتم ( یه چیزیم بگم . طی همین 10-11 روز دوربینهایی که من دنبالشون بودم هرکدوم 10-20 تومن ارزونتر شده بودن )
و این تجربه این 24 ساعت هست
SD980 البته موقع فیلمبرداری اصلا به شفافی SD940 صدابرداری نمی کنه
اما نویز عکسهاش کمی کمتره
فکوسش کمی بهتره و برگها و جزئیات توی عکسهاش واضح تر هستند
وسط عکس نسبت به SD940 در اغلب موارد بیشتر و بهتر شارپ هست
گوشه های عکس همچنان بلور میشه اما بازهم می تونم بگم 20 الی 40 % کمتر SD940 دچار این مشکل هست
و موقع فیلمبرداری هم دوربین کمتر می لرزه . فکر کنم بخاطر وزن یا طراحی بدنه ش که راحتتر توی دست قرار می گیره هست .
یک چیزی که الان باعث شده بعد از اینهمه دپرس شدن و دوربین خریدن و فروختن من رو بازهم دلخور کنه اینه که تفاوت های 980 و 940 و حتی می تونم بگم تفاوت این دو با عکسهای A2100 ( دوربین یکی از اقوام که برای کمک و مقایسه دیشب به ما ملحق شد و بطور واضحی بهتر از هردو sd عکس می گرفت ) وقتی مشخص می شه که توی کامپیوتر عکس رو در ابعاد واقعی مثلا 4000 X 3200 ببینیم . در حالتیکه که عکس فیت مانیتور یا حتی HD.Tv شده ، و روی عکس زوم نمی کنید تفاوت خاصی مشهود نیست و این منو به فکر فرو برد که خب آدم عاقل اینهمه اعصاب خرد کردن و دوربین رو 60 تومن زیر قیمت فروختن برای چی بود ؟! مگه چندبار روی عکسها زوم می کنی ؟! و اینجا بود که یاد شما افتادم که گفتید عجله نکن و ...
در کل توصیه من به همه جوانها که سرمایه های واقعی این مملکت هستند ! اینه که دنبال این دو دوربین نباشن ولی اگر مجبورن یکیش رو انتخاب کنن خب SD980 بهتر از اونیکی هست .
این بود انشای من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به همه دوستان خوش ذوق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سال IXUS-870IS داشتم و الآن دوساله IXUS-860IS دارم. واسه یه سفر میخوام یه نمیه حرفه ای تو مایه های Canono-SX1 یا Canon-SX20 یا Olympus-SP590 بگیرم.
سایت های خودشون رو شخم زدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی میخوام چند تا سایت که با دید تخصصی به مقایسه اونها و کلاً دوربین های دیجیتال پرداختن برم و دل و روده اینها رو بریزم بیرون !!
ممنون میشم لینک چند تا سایت که قابلیت Compare کردن محصولات رو دارن بهم معرفی کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله چندروز دیگه ، واسه رفع سوالم خدمت میرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . . . .
دوست عزیز
من از این دو سایت خیلی استفاده کردم
یکی
که می تونستم عکسهای دو دوربین مختلف از یک موضوع رو کنار هم ببینم ( البته نه تعداد دوربینها کامله و نه دقیقا مقایسه درستیه اما خیلی کمک می کنه بهرحال )کد:http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
و بخصوص از سایت زیر
که اسم دوربین رو سرچ می کردم و اگر وجود داشت . photo sample هاشم می دیدم . نوشته هاشم معتبرهکد:http://www.steves-digicams.com/
...
سایت ------------- هم برای بدست اوردن اطلاعات اولیه بد نیست ( دیجی کالا شده اسمشو نبر ! )
...
این سایت هم عشق خودمه
/اسم دوربین رو سرچ کن . اگر داشته باشه در قسمت هندآن-ریسرچ می تونی تمام جزئیات عملکرد دوربین رو ببینیکد:http://www.crutchfield.com
مثل لینک زیر درمورد sd980
کد:http://www.crutchfield.com/p_280SD980L/Canon-PowerShot-SD980-IS-Blue.html?search=sd980&ssi=0&tp=262&tab=detailed_info
ممنون از لینک ها ، steves-digicams باحال بود.
قطعا قسمت مقایسه Canon رو دیدین ، که محصولات خودش رو فرش زمین میکنه و تمام مشخصاتشون رو مقایسه میکنه ، مثل این:
حالا چند تا سایت میخوام که بتونه همین کار رو واسه برندهای مختلف انجام بده.کد:http://www.canon-europe.com/for_home/compare_products/loadcomparator.asp?prod=2663B002AA;2664B002AA;3633B002AA;&lang=UK&country=CE&dir=/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت از سایت doreview رو چک کن...نقل قول:
از بین پاناسونیک FZ35 و کنان SX20 و سونی HX1 یکی رو انتخاب کن. البته HX1 از نظر فیلمبرداری از دو تای دیگه بهتره ولی عکسبرداریش ضعیفتره.نقل قول:
سلام.
من چند تا سوال دارم که به مرور میپرسم.
آیا زوم اپتیکال از کیفیت عکس کم میکنه؟ چقدر؟ این میزان بستگی به دوربین هم داره؟
در حالتی که زوم اپتیکال تا آخر به کار گرفته بشه آیا میشه با حالت ماکروش عکس گرفت؟
جایی هست که بتونیم با حالت نهایت زوم اپتیکال نمونه عکس دوربین ها رو ببینیم؟
چند سوال دیگه دارم که به عنوان مشاوره هستن و براشون تاپیک خواهم زد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان . . . اولاً از معرفی سایت dpreview ممنون ، فوق العاده بود . . .
من نیازهام ایناست:
- قیمت تا 500-600 تومن ( با رم ، باطری و یه کیف خوب )
- زوم واید: 28mm یا کمتر
- زوم تله : 20 یا بیشتر
- حداقل 4 عکس در ثانیه ( ادیت: 2 تا هم بسه)
- حتما برند معروف ، چون تو جلسات ، نمایشگاه ها و بازدیدهای تخصصی ازش استفاده می کنم. ( Olympus,Sony, Canon ) البته خودم عاشق Canon هستم. ولی تعصب ندارم و اگه لازم باشه می تونم با بقیه هم کنار بیآم.
- برد فلش هرچه بیشتر بهتر
با این اوصاف و مقایسه جداول ، به موارد زیر رسیدم :
1- Canon-SX1 : تومن 560
2- Canon-SX20 : تومن 440
3- Olympus-SP-590 : تومن 430
4- Sony-HX1 : تومن ؟؟
ممنون میشم مدل های دیگه ای که به ذهنتون میرسه ، بفرمائید تا با اینا مقایسه کنم و به چند مدل برسم و از بین اونها به کمک شما مدل نهائی رو انتخاب کنم . . .
ضمناً قیمت HX1 چنده؟