سلام احمد جان.آقا ما کلی ذوق کردی یبار گفتم نکسته که.باز میگی نیست؟عجب گیری کردیما.تو کف این نکسته باید بمونیم؟؟تو e3 چیزی نگفتن مثکه؟نقل قول:
Printable View
سلام احمد جان.آقا ما کلی ذوق کردی یبار گفتم نکسته که.باز میگی نیست؟عجب گیری کردیما.تو کف این نکسته باید بمونیم؟؟تو e3 چیزی نگفتن مثکه؟نقل قول:
يعنى رو high?نقل قول:
چرا Ea تنظیماتی واسه بالا بردن گرافیک بازی درست نمیکنه ؟
من فیفا 08 رو همون اول که گرافیکش رو دیدم پاک کردم.
گرافیک کامپیوترم 8400 هست.
من تو یه سایت fifa09.de خوندم که این عکس ها رو با رم 3 و گرافیک 8800 نهیه کردن!!!!نقل قول:
اره بابا میتونه بازی را به شکل خوب اجرا کنه!!
بازی خفی در پیش هستش دوستان و باید بریم خودمونو واسه فیفایی که مدتها انتظارش بود آماده کنیم.
گویا سر لیسانس به توافق نرسیده بودن....نقل قول:
مسعود جان میگم هلند کلا نیستش یا اینکه لیسانس نشده ها؟؟
امین جان دوست عزیزم خوبی سلامتی ؟
در مورد نکست بودن بازی بگم که امین جان نه بازی نکست نیستش ولی خوب در مورد کامپیوتر بگم که چون که کلا یه بازی دیگه واس کامپیوتر دارن میسازن و اصلا با سری قبلی قابل قیاس نیستش میشه گفت نکست هست ولی خوب هنوز اونی که مال ایکس باکس و پی اس 3 دارن میسازن نیستش.
اره واقعآ استیل رونالدو رو معرکه ساختن من که کفم برید .نقل قول:
در مورد لیگهای فوتبال بگم که واقعآ نمیشه شمرد چون خیییلی هستن ولی اینو میدونم که لیگ استرالیا هم در بازی وجود داره و اضافه شده در فیفا09 و همچنین فکر کنم لیگ روسیه.
ولی به این جور چیزا نباید زیاد توجه کرد تا چیزی به صورت رسمی منتشر نشه اصلا قابل اطمینان نیستش.نقل قول:
اره واقعآ استیل رونالدو رو معرکه ساختن من که کفم برید .
در مورد لیگهای فوتبال بگم که واقعآ نمیشه شمرد چون خیییلی هستن ولی اینو میدونم که لیگ استرالیا هم در بازی وجود داره و اضافه شده در فیفا09 و همچنین فکر کنم لیگ روسیه.
مثلا شما این صفحه زیر رو نگاه کنین :
آیا باید به اینا اطمینان کرد؟؟؟!!؟؟!؟کد:http://www.gametrailers.com/search.php?str_type=allmedia&s=FIFA%2009
سلام!این فقط یه عکس بود که روش صدا گذاشته بودن!اگه کامنتهای همین کلیپ رو هم بخونی به این موضوع پی میبری!:20::31::31::46:نقل قول:
دوستان عزیز سلام:
خوب عکسهای جدید دارم که واستون میذارم و امیدوارم که ازش خوشتون بیاد و این عکسها کاملا واقعی بوده و از سایت رسمی بازی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i don't see picturesنقل قول:
دوستان عزیز سلام:
خوب عکسهای جدید دارم که واستون میذارم و امیدوارم که ازش خوشتون بیاد و این عکسها کاملا واقعی بوده و از سایت رسمی بازی هستش.