همون بنز دیگه
Printable View
همون بنز دیگه
بنز cls,بی ام و 740li
اره البته واسه خانو ما:10:نقل قول:
دوست عزیز بنز داریم که وقتی نگاهش کنی حالت به پذیرایی ت میخوره !!!!نقل قول:
بنز هم داریم مثل CLS.
حالا منظور شما کدوم بنز بود؟؟
فکر نکنم هیچ کدوم از مدل های بنز حال به هم زن باشه,همه مدل هاش قشنگه.نقل قول:
توهین حسابش نکنید.
ولی انصافا در بخش ظاهر هیچ خودرو ساز که هیچ
هیچ دندون ساز و شکلات ساز و .... به پای گرد پای BMW هم نمیرسه
ولی من ماشین خفن تر از مرسدس slr ندیدم که البته فکر نکنم تو ایران باشه یا اگه باشه یکی دو تا بیشتر نیست.
شما Lamborghini Reventon یا مثلا BUGATTI VEYRON 16.4 یا BMW M-Zero یا همین Murcielago LP640 یا Gallardo LP560 یا ....
رو ندیدی ؟
واسه این این ها رو نام بردم که شما گفتی
وگر نه فکر نمیکنم چشم ما تا آخر عمر بتونه یه VEYRON رو از نزدیک تو ایران اسلامی ببینه.نقل قول:
(مملکتی که TOYOTA YARIS رو که 13،000 دلار هست میدن 26،000،000 تومان)
منظورم اینه که شما گفتی غیر از ایران هم ماشینی خفن تر از SLR ندیدی.
معلومه که خفن تر از اون ندیدم در همه جا منظورمه.اون ماشیناییم که گفتی همرو دیدم اطلاعاتشونم می دونم.یه جوری میگی انگار slr در حده پراید یا سمند و پژو هست بهتره بدونی که 495000 دلار قیمت داره و البته از همون گالاردو و مورسیه لگو هم که گفتی گرونتره و بهتره و این حرفت مثل اینه که یه نفر بگه من پرشیا دوست دارم بگن مگه سمند ندیدی که پرشیا دوست داری در حالی که پرشیا از سمند بهتره.البته این قیاس هم درست نیست که چون مثلا مورسیه لگو یک سوپر اسپرت هست و لی slr یک سوپر اسپرت شهری و جزو 10 ماشین گرانقیمت جهانه و من میونه این 10 تا اینو از همه بیشتر دوست دارم و تا حدودی سلیقه ای گفتم البته به همراه رونتون. یا همین رونتون همش 20 تا ازش ساخته میشه در کل جهان به صورت دست ساز و قیمت 1.4 میلیون دلار و سفارشی و معلومه که نباید توقع داشته باشیم در ایران اسلامیه ما دیده بشه و در کل جهان هم دیده نمیشه یا نکنه فکر کردی مثل پیکان همینجوری تولید می کنن میدن بیرون ولی تو ایران نیست آره!!!؟نقل قول: