جناب Wonderboy جان و بقيه واقا خسته نباشيد
بالاخره يكي پيدا شد يه راه درست و حسابي بزاره. دمتون گرم
:wink:
راستي پژمان جان توي اون آدرس هايي كه دادي يه فايل به اسمه Update.ini هست اون براي چيه؟ اونم بايد دانلود كنم؟
Printable View
جناب Wonderboy جان و بقيه واقا خسته نباشيد
بالاخره يكي پيدا شد يه راه درست و حسابي بزاره. دمتون گرم
:wink:
راستي پژمان جان توي اون آدرس هايي كه دادي يه فايل به اسمه Update.ini هست اون براي چيه؟ اونم بايد دانلود كنم؟
راستي من يادم رفت بگم. من از personal firewall استفاده ميكنم. يه پيغام داد و گفت كه يه ويروس جديد اومده يه همچين اسمي هم داشت: W32/IRBOT . بعد گفته بود تو توي خطري و بايد آپديت بشي. اين موضوع رو به ايميلم هم فرستاده. يه چيزه ديگه : اين ويندوز من گير داده ميگه آپديت كن و هي اون شكلك زرد رنگ مياد و اجازه ميخواد تا شروع به دانلود كنه. در حالي كه توي توي McAfee SecurityCenter نوشته كه ما پيشنهاد ميكنيم كه ويندوز آپديت غير فعال باشه. حالا من چيكار كنم؟ به ويندوز گوش كنم يا به مك آفي؟ :roll:
سلام
Ali.crack عزيز از لطفت ممنونم. :oops:
baby جان از اينكه عوض نكردن عنوان تاپيك رو تذكر دادي واقعا متشكرم. :oops:
parham عزيز از تو هم بخاطر لطفي كه داري متشكرم. :oops:
locked account عزيز از لطفي كه به من و بقيه دوستان داري متشكرم. :oops: در مورد آپديت ويندوز هم من پيشنهاد مي كنم كه اگه از SP1 استفاده مي كني آپديت نكن چون خيلي طول ميكشه ولي اگه از SP2 استفاده مي كني بهتره كه آپديت كني چون هم روش آپديت در اين نسخه از ويندوز فرق كرده و سريعتر شده و هم خيلي از Bug هاي ويندوز گرفته ميشه. :wink:
در مورد اين ويروسي هم كه اسمش رو نوشتي تحقيق مي كنم و نتيجه رو خبر ميدم.
سلام
locked account عزيز فكر مي كنم كه تو يه حرف از اسم ويروس رو جا انداخته باشي چون تا اونجايي كه من تحقيق كردم ويروسي به اين نام وجود نداره (بهتر بگم اسم اصلي ويروس اين نيست) بلكه نام اين ويروس بايد اين باشه: W32/IRCbot (كه فكر مي كنم تو حرف C رو انداخته باشي). بهرحال اطلاعات زير در مورد اين ويروسه كه با آپديتي كه من از ضد ويروس مك آفي روي سايت گذاشتم قابل شناسايي و از بين رفتنه.
اطلاعات ويروس:
نام كامل ويروس: W32/IRCbot.worm!MS05-039
تاريخ انتشار: 16/08/2005
تاريخ آخرين تغيير و انتشار: 19/08/2005
اين ويروس در واقع يك نوع كرمه و بوسيله روبات (Internet Relay Chat (IRC سيستم رو آلوده ميكنه يعني بطور دقيقتر از طريق سيستمها و نرم افزارهاي چت انتشار پيدا مي كنه. يكي از علائم آلوده شدن به اين ويروس اينه كه سيستم آلوده ريستارت ميشه.
اين ويروس بوسيله پروتكل TFTP از طريق پورت 8594 سيستم رو آلوده ميكنه. اين پورت توسط McAfee Personal Firewall براي جلوگيري از آلودگي بلوك شده (به همين دليل فايروال نصب شده روي سيستم locked account عزيز هشدار ميده).
locked account عزيز با توجه به اينكه اين پورت بلوك شده فكر نمي كنم سيستمت آلوده شده باشه و فايروال فقط ميخواست خطر آلودگي رو گزارش بده ولي اگر هم فكر مي كني سيستمت آلوده شده ميتوني با آپديت كردن مك آفي اين ويروس رو پيدا كني و از بين ببري.
موفق باشي. :wink:
ايول آره همينه. فاير وال هم ميگه كه سيستمت ريست ميشه. اسمش هم همينه كه شما نوشتي چون دوباره پيغام داد متوجه شدم. الان هم دارم آپديت ها دانلود ميكنم.
ارزش شماها بيشتر از يه تشكر معموليه ولي از دست من همين برمياد اميدوارم قبول كنيد :wink:
راستي من SP2 هستم پس آپديت ميكنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين لينك رو دانلود كردم و بعد نصب كردم.wonderboy جون بيين توي اين عكس كه گزاشتم بعد از نصب كردن McAfee-Updater.exe اين ارور رو ميده. همه چي رو آپديت كردم حتي موتور برنامه رو ارور نداد ولي بعد از نصب كردن اين فايل وقتي روي Enable كليك مي كنم اون ارور كه توي عكس گزاشتم رو نشون ميده. حالا چيكار كنم؟
يه چيزه ديگه اين McAfee-Updater.exe فايل هاي DAT رو هم آپديت ميكنه يا نه؟ اگر نه پس من چجوري اونا رو آپديت كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
locked account عزيز از لطفت متشكرم. تو محبت داري وگرنه كمك تو و دوستان باعث پيشرفت اين برنامه شده و اميدوارم كه كمك هاي شما دوستان ادامه داشته باشه. :oops:
سلام
توجه توجه
بدليل مشكلاتي كه آپديت جديد ساخته شده نگارش 10 مك آفي روي ويندوزهاي XP SP2 و 98 بوجود آورده. از تمام دوستاني كه از نگارش 10 مك آفي روي ويندوزهايي بجز نگارش XP SP1 استفاده مي كنن خواهش مي كنم تا اطلاع ثانوي از اجراي اين آپديت روي سيستم خودشون پرهيز كنن. :oops:
دوستان واقعا شرمندم. مشكل پيدا شده و بزودي حل ميشه. :oops:
مرسي از همه شما عزيزان از اينكه اينقدر به من لطف داريد :)نقل قول:
نوشته شده توسط locked account