اگر منظورت از طريق اينترنت كه اصلا ولي اگر منظورت ارتباط بين دو تا كامپيوتر به سختي اما امكان دارهنقل قول:
نوشته شده توسط Alipacino
Printable View
اگر منظورت از طريق اينترنت كه اصلا ولي اگر منظورت ارتباط بين دو تا كامپيوتر به سختي اما امكان دارهنقل قول:
نوشته شده توسط Alipacino
ببخشید . در تکمیل این سوال :
برای بازی کردن بین 2 کامپیوتر که به همدیگه شبکه شدن ، نیازی به پچ و این جور چیزها نداره ؟ چون توی نسخه های قبلی برای این کار باید یک پچ از روی سایت بازی داونلود میکردیم .
نقل قول:
نوشته شده توسط pcboy
شما نوشتي با كارت گرافيك 32 هم اجرا ميشود ايا با كارت گرافيك رادئون 7000 هم اجرا ميشودxxx
با سلام ببینید این مشخصات سیستم برای رفتن داخل بازی هست ولی اینکه بتونین درست بازی رو اجرا کنین بگم که خیر بازی با کارت 32 مگ به هیچ عنوان درست اجرا نمیشه و حتی کارتهای 64 مگ سری رادئون 7000 شما این نمونه رو نگاه کنین یکی از دوستان با کارت رادئون 7000 بازی را به این صورت اجرا کردهنقل قول:
نوشته شده توسط Ship Storm
موفق باشید ;)نقل قول:
نوشته شده توسط harry potter 2009
يك نكته ي جالب كه خودم كشف كردم .
در NFSMW در شهر و محله ي Central Rosewood در سر در Safe House اين منطقه نوشته شده : FLEA ولي حروف F و L مشخص نيست و هدف از اين كار مشخص شدن نام EA هست .
این سیو blacklist 2.نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
با ماشینهای Blacklist 2 تا 6:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا دوستاني كه پچ اين بازي رو گير ميارن، بذارن.
مرسی عزیزم ولی یه کم دیر بهم رسوندیش چون دیشب این بازیو تموم کردم . واقعا مرحله Razor مشکل بود. عوضی همش از میان برمی رفت :dنقل قول:
نوشته شده توسط Alipacino
دوست عزیر والا منم یه جایی دیدم که نوشته بود با کارت گرافیک 32 اجرا میشه تو قسمت Easyinfo تو همون پوشه این بازی که بری نوشته 32 مگابایت !!! ولی با این کارت 32 های تی ان تی Nvidia که MArio هم اجرا نمیشه ! ( شایدم منظورش 32 مگابایت Geforce 6800 باشه !!!! ( واسه خنده گفتم جدی نگیرین :) ) ولی 64 Radeon که واقعا افتضاحه من دوستم یک کارت 64 مگابایت GEforce 5200 ( نمیدونم از کجا پیدا کرده) داره که تموم بازیها رو جواب میده و NFS MW هم خیلی راحت اجرا کردنقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
بله درسته Geforce Fx5200 64MB به بالا بازيها رو به نسبت قيمتش عالي نشون ميدن
موفق باشيد