سلام
آره
وقتي ميخوام يك قالب نصب كنم بايد پوشه هيميج رو كپي كنم روي دايركتور سايت اما نمي دونم از كجا اين كار رو انجامبدم ( نه جايي براش ديدم و نه قسمتي كه لينك باشه)
Printable View
سلام
آره
وقتي ميخوام يك قالب نصب كنم بايد پوشه هيميج رو كپي كنم روي دايركتور سايت اما نمي دونم از كجا اين كار رو انجامبدم ( نه جايي براش ديدم و نه قسمتي كه لينك باشه)
شما بايد از طريق فرانت پيج و قسمت publish به سايتت وصل بشي و فايل ها رو آپلود كني
و يا اينكه واد كنترل پانل هاستت بشي و در قسمت manage file فايل ها را در پوشه مورد نظر آپلود كني
خودش گزينه آپلود هم داره
سلام
نقل قول:
من این کار رو هم انجام دادم باز هم نشد
لازم نیست گزینه ای دیگر در تکمیل این قسمت
تغییر و یا انتخاب بشه؟
ممنون
راستش این راهی است که بلد بودمنقل قول:
اما ممکنه که شما پلاگین خاصی که مربوط به کد امنیتی در موقع ثبت نام را نصب کرده باشی؟؟
اگه اینطور باشه لازمه که اون پلاگین را هم غیر فعال کنی
سلام
ميش يك نفر يه قالب فرسي قشنگ با لينك درست بذاره؟
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
راستش من یک فروم راه انداختم با My bb نسخه 1.2.9 که خیلی قشنگ و خوب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه مشکل باهاش دارم اینکه نه خودم میتونم از راه نام کاربری و عبور وارد انجمن ها بشم نه یه کاربر دیگه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ورود به بخش مدیریت ایراد ندارم فقط با ورود کاربران مشکل دارم کسی میدونه ماله چیه؟؟؟
از دوستانی که استاد هستند کسی میدونه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ادرس فروم این هست : forum.p30source.com
مرسی منتظر جواب هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی میتونه کامل چگونگی نصب my bb بر روی لوکال هاست با xampp رو توضیح بده؟!
سلام من میخوام یه فروم با مای بی بی راه بندازم
این فایل رو گرفتم و روی یه هاست آپ کردم (free host)
بعدش این کار رو کردمکد:http://www.mybboard.net/download/latest/gzip
wwwxxx.com/forum/install/index.php
این صفحه میاد
در مورد webshahar هم که نمیادکد:http://profitmart.com/main2.php
فكر كنم اگر از پارسا اسپيس استفاده كنيدنقل قول:
راحت تر باشيد
یعنی مشکل از هاسته؟؟؟
در ضمن چطوری میتونم روی لوکال هاست (سیستم خودم) امتحان کنم
ممنون