سلام.نقل قول:
حالتی که الان داره چطوره؟ واسه چی این اتفاق ؟دانستن این نکات واسه واسه کمک مهمه.
Printable View
سلام.نقل قول:
حالتی که الان داره چطوره؟ واسه چی این اتفاق ؟دانستن این نکات واسه واسه کمک مهمه.
سلام به همه
این ویندوز مدیا پلیر گوشی که خیلی ضایعست
من یه پلیر میخوام که باهاش به راحتی بشه play list بسازم مثلآ برم اون موزیک هایی رو که دوست دارم علامت بزنم و بعدش بگم اضافه بشن به فلان play list
من core player رو رو گوشیم دارم ولی فکر نکنم به این نحوی که توضیح دادم باشه اگه هست بگید لطفآ
یه چیز دیگه یه برنامه میخوام واسه کنترل وسایل خانگی و برقی یه چیزی که لازم نباشه حتمآ گوشی رو به وسیله بچسپونی تا کار کنه مثلآ بشه از فاصله چند متری هم کنترل کرد اصلآ اینجور چیزی هست
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
کسی میدونه چه جوری باید گوشیمو با active sync به ویستا وصل کنم؟
active sync توی xp نصب میشه ولی تو ویستا نمیشه
میخوام چندتا برنامه setup نصب کنم:19:
جستجو کردم به این رسیدم:Microsoft Windows Mobile Device Center 6.1
کسی اینو داره
مایکروسافت بهم گیر میده نمیتونم دانلود کنم
باید اینو نصب کنم؟
ویرایش شد
پیدا کردم:
کد:http://handheld.softpedia.com/progDownload/Windows-Mobile-Device-Center-Download-39463.html
برای کانکت کردن پاکت به ویستا باید از یه برنامه ی دیگه ای بهغیر از اکتیو سینک استفاده کنید اسمش الان یادم نیست!
اسمش همینیه که گذاشتم , تست شده و کار هم میکنه
دوستان کسی استفاده از Microsoft Voice Command v1.6 for PPC رو بلده؟
من هر کاری میکنم نمیفهمه...با هندز فری بلوتوس هم تست کردم...کسی بلده؟کار کردین؟
نقل قول:
لحجه ات باید کاملا" انگلیسی باشه ضمنا" باید مشخص کنی که از چه طریقی میخوای باهاش ارتباط بگیری.(بلوتوث یا میکروفون گوشی و..)
سلام .
من X1i دارم .
جدیدا" برنامه ی Garmin ماله GPS رو که اجرا میکنم این ارور رو میده ... جریان چیه ؟ چیکارش کنم ؟
Read Access Violation at data address 0xea000020 .
Program address 0x002fa6d4 in background thread NULL (main initInstnce)
l ممنون میشم کمکم کنید :11:
درود به اساتید محترم .
میخوام بدونم آیا تو پاکت پی سی ها آی پی ست میشه ؟
یعنی برای اینکه من بخوام بک آی پی تو گوشی ست کنم امکنش هست ؟
و اگر هست به چه صورت ؟ ؟ ؟
موفق و موید باشید . . .
سلام.
یه برنامه واسه Touch Viva میخوام که صفحات فارسی وب رو وا کنه و هم اساماس فارسی رو بتونه نشون بده.