منم از مدیران و ادمینهای سایت تقاضا دارم لطفا، تا یک بخش جداگانه برای آیفون راه بندازن.
ممنون.
Printable View
منم از مدیران و ادمینهای سایت تقاضا دارم لطفا، تا یک بخش جداگانه برای آیفون راه بندازن.
ممنون.
پیرو نظرات دوستان منم محض تاکید بیشتر میگم یه فکری به حال ایفون بکنید.
تاپیک هایه مربوط بهش هم انقدر زیاد هست که بشه براش بخش درست کرد.
نظر دیگمم اینه که تاپیکهایه ؛والپیپر برایه ایفون؛ - بازی برایه ایفون - و برنامه برایه ایفون / را به این بخش جدیدی که میخواد به خاطر بالا بردن سطح و کیفیت p30
ایجاد کنید منتقل کنید.
چون الان هیچ کس با این سه تاپیک بالا که خیلی کاربردی و مفید هستن اشنایی ندارن. به همین خاطر خودم به شخصه هیچ فعالیتی توش انجام نمیدم چون فایده ای که باید
داشته باشه نداره.
با تشکر از تیم مفید مدیریت.
سلام.
انشالله بخش آیفون هم درست می شه . با مدیریت در میون می ذارم.
مرسی
چه عجب.
مگه فقط مجتبی به داده ما برسه.
دستت درد نکنه.
یه سوال داشتم تولید گوشی ایرانی به کجا رسید
خبری از بخش آیفون نشد عزیزان.لطفا یه آستینی بالا بزنید.
یه پیشنهادم دارم بخش آیپاد تاچ و آیفونو باهم بزارید چون عملا در سیستم عامل و آموزشها یکین.
منم درخواست ایجاد بخش اختصاصی آیفون رو دارم...
اگه توجه کرده باشین میبینین پیشنهاد ندادن دوستان درخواست دادن به نظر تقاضای سختیم نیست...
ممنونم از همتون
همین طور من نیز خواستازر راه اندازی بخش جدا گانه ای برای محصولات ایفون و ایپاد تاچ هستم.
خب من هم پیرو راه دوستان از مدیریت سایت در خواست دارم با توجه به استقبال از این دو اعجوبه (ipod & iphone) یه بخش جدا گانه برای این دو بزارید (از کارتون پشیمون نمی شید:27:).
با تشکر:11:
نقل قول:
خبری از بخش آیفون نشد عزیزان.لطفا یه آستینی بالا بزنید.
یه پیشنهادم دارم بخش آیپاد تاچ و آیفونو باهم بزارید چون عملا در سیستم عامل و آموزشها یکین.
نقل قول:
منم درخواست ایجاد بخش اختصاصی آیفون رو دارم...
اگه توجه کرده باشین میبینین پیشنهاد ندادن دوستان درخواست دادن به نظر تقاضای سختیم نیست...
ممنونم از همتون
نقل قول:
همین طور من نیز خواستازر راه اندازی بخش جدا گانه ای برای محصولات ایفون و ایپاد تاچ هستم.
تایید 100 %نقل قول:
خب من هم پیرو راه دوستان از مدیریت سایت در خواست دارم با توجه به استقبال از این دو اعجوبه (ipod & iphone) یه بخش جدا گانه برای این دو بزارید (از کارتون پشیمون نمی شی