کسی نبود جواب بده؟:41:
ببینید من میخوام رکورد های یک بانک اطلاعاتی رو بر اساس یک فیلد مرتب کنم
Printable View
کسی نبود جواب بده؟:41:
ببینید من میخوام رکورد های یک بانک اطلاعاتی رو بر اساس یک فیلد مرتب کنم
حتی نمیدونید چجوری رکورد های یک جدول رو میشه جا به جا کرد؟؟:37:
از چه نوع بانک اطلاعاتی استفاده می کنید ؟ منظورمو کنترلرشه ... Data ؟
از Microsoft Office Access استفاده میکنم
یه DataGrid دارم که میخوام رکورد هاش رو مرتب کنم>>>>> Sort
یا اگه مرتب نمیشه حد اقل بگید چجوری میتونم رکوردها رو جابه جا بکنم؟؟؟؟؟
مثل اینکه اینجا همه...
نمیشد این جواب ساده رو بدید؟؟
کد:
"ADO.Recordset.sort="Field name
سلام
یه سوال دارم
من یه نرم افزار ساختم اما رو کامپیوتر دوستم اجرا نمیشه و این ارور رو میده چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من خیلی خیلی مبتدی هستم!
چند تا سوال
1-ویژوال بیسیک چی هست؟باید دانلود کرد؟از کجا باید گیرش آورد؟
اگه دانلودی هست لینکش رو بدید
2-یه مقاله ی PDF میخوام که از اول تا آخرش رو توضیح داده باشه و توش آموزش بده چه طور چیزی بنویسیم
3-بین چیز های برنامه نویسی کدوم از همه بهتره؟
یه زبان برنامه نویسی شی گرا + سطح بالا + رویدادگر + غیره و زالک هست :31:که با هدف آموزشی توسعه پیدا کرده.نقل قول:
من فایل تورنتش رو دارم (Visual Basic 6 + MSDN library) :
با مقاله نمیشه برو بیرون کلاس عمومی ویژوال بیسیک هست ثبت نام بکن اگه باهوش باشی با پنج شیش جلسه برنامه مینیویسی.کد:http://up.--------.com/Files0/b15b8632ac264e1caba4.zip
کتاب هم من این رو پیشنهاد میکنم که بخونی :
بین چیزهای برنامه نویسی همشون خوبه برو یاد بگیر :31:کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=448872
کسی میدونه چطوری میشه یه موزیک پس زمینه گذاشت که خودش به طور اتوماتیک اجرا بشه؟
راه های زیادی هست...!؟! بهترین راه استفاده از کتابخانه هایی ه که واسه این کار ساخته شده...!؟! مثل کتابخانه های Windows Media Player ...!؟! :20:نقل قول:
یه راه ساده تر هم هست... ولی... فقط به درد پخش فایل های Wav می خوره...!؟! (پسوند های دیگه رو نمی شه باهاش پخش کرد...!؟!) :2:
روش استفاده ش هم به این صورت ه که... اول... باید تابع sndPlaySound رو از کتابخانه winmm.dll فراخوانی کنید...!؟! به این صورت...!؟! :
بعد هم دو تا ثابت زیر رو تعریف کنید...!؟! :کد:Private Declare Function sndPlaySound Lib "winmm.dll" Alias "sndPlaySoundA" (ByVal lpszSoundName As String, ByVal uFlags As Long) As Long
بعد هم تابع sndPlaySound رو هر جا که خواستید... فراخوانی کنید...!؟! همین...!؟! :27: :31:کد:Const SND_ASYNC = &H1
Const SND_NODEFAULT = &H2
فراخوانی ش هم به این صورته...!؟! :
مقدار متغییر FileName رو باید برابر مسیر فایلی که می خواید پخش کنید... قرار بدید...!؟! :20:کد:FileName = "C:\Sound.wav"
sndPlaySound Filename, SND_ASYNC Or SND_NODEFAULT
موفق باشید...!؟! :46: