W960 شیراز .اطلس موبایل داره 630.000
Printable View
W960 شیراز .اطلس موبایل داره 630.000
ببینم این که جو استیک نداره باید کار کردن باهاش سخت باشه. باید همیشه دو دستی باهاش کار کنی. پشت فرمون به درد نمیخوره.:41:
دوست عزیز نه جوی استیک نداره اگه جوی استیک داشت کلی بی ریخت میشد.نقل قول:
این گوشی UIQ هستش یعنی با صفحه ال سی دی اون کار میکنی و حساسیت خیلی بالایی داره من شنیدمحتی میتونی فونت ها رو بزرگتر کنی تا موقع کار کردن مشکل نداشته باشی
در کل برای انگولک کردن در پشت فرمون خوب نیست ولی میشه پشت فرمون شماره گیری کرد و به تماسها پاسخ داد
میگم هدفونش از w950 پایینتره چون w950 ریموت داشت ولی تو این عکسی که اقا مهدی گذاشته ریموت نداشت
سلام من دیروز هندفری دبل960 تو پاساژ اندیشه دیدم قیمت هم ناقابل 80تومن اینم عکسش فقط ببخشید کیفیت عکیش خوب نیست راستی 1هدفون سونی اریکسون هم بقل کا850 هست که خود فروشنده می گفت اونقدر صداش خوب و باکیفیته صداش نمیتونی تا آخر زیاد کنی اونم قیمتش 50تومن بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز Hbh Ds220 در چند رنگ عرضه شده ؟؟؟چون تو عکست به نظر2رنگه قرمز و مشکی میاد
خیلی 960 بدرد بخور بود حالا هندزفریش هم ورداشتن......واقعا که...
ولی یکی از قابلیتهای خوب این گوشی تشخیصه دست خطه شما می تونید بدون استفاده از کیبورد با فلم رو صفحه بنویسید و اون هم تایپ می کنه اینش خوبه حالا من امروز به اونی که گوشی رو ازش گرفتم یه تماس گرفتم ببینم اگه گوشی رو ورمیداره برم دوباره آیفون بگیرم
مهدی جان گوشی مال کجا هست ؟
اینم مثل P1 چینی الاصل یا نه مالزی هم توش دخالت داشته ؟!! اگر مال خودت رو بگی منون میشیم
نه چینی هستش
در ضمن صداش رو با 850 هم مقایسه کردم یکم کم میاره ولی بازم کیفیتش از 850 بیشتره