این هم جی دسک ویستا 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://m600.org.ua/getfile/id/1448
این هم جی دسک ویستا 3
کد:http://m600.org.ua/getfile/id/1448
این هم یه جی دسک O.K
کد:http://m600.org.ua/getfile/id/2362
:40::11:بسه یا دیگه هم بدم اگه دیگه هم میخواین با پیام خصوصی درخواست کنید:5::11:
کوچک شما213
سلام بر عزیزان این تاپیک.من یه زحمت داشتم براتون.اگه میشه یکی کامل بگه من چطور می تونم از این دسکتاپ ها استفاده کنم.لطفا مسیرهای داخل گوشی رو واسم مشخس کنین.....خیلی خیلی ممنون میشم......
سلام
من وقتی نصب میکنم با فلیپ بسته شدیدا مشکل داره برنامه .
با فلیپ باز هم نصفه نیمه کار میکنه و یه ریزه سرعت رو هم کم میکنه و بعضی آیکون ها اصلا کار نمیکنه .
مثلا وقتی جی دسک اکس پی رو نصب کردم my music و my picture و اینجور چیزا داره توو منوی استارت . وقتی هم روشون میزنم کاری نمیکنه .یعنی انگار فقط واسه خوشگلی هستن بعضی آیکون ها .
گوشیم : p990
واسه همه اینطوره یا من اشتباهی داشتم ؟
درسته تو فلیپ بسته کار نمیکنهنقل قول:
ولی شما میگین بعضی از آیکن ها کار نمیکنه مشکل از برنامه نیست اون آیکنها به صورت یک برنا
که اگه اون برنامه تو گوشیتون نصب شدهه باشه اجرا میشه :5:
شما میگین درست کار نمیکنه فکر کنم که برنامه رو به طور کامت نصب نکردین:13:
چون این برنامه چند تیکه هستش:8:
:40:
سلام دوستان
من میخوام Gdesk نصب کنم چند تا سوال برام پیش اومد :
1- این Gdesk گوشی رو خیلی سنگین نمیکنه ؟ چون همینطوریش اکثر اوقات رم گوشی پره و 20% خالی داره گاهی برنامه ها واسه اجرا رم کم میارن .
2- خطرش از آیکون کمتره یا بیشتر ؟!:31: ( توضیحات : به خاطر 4 تا آیکن مجبور شدم حافضه داخلی گوشیو فرمت کنم ! )
3- نظرتون در باره این جملات چیه ؟
4- فعلا همینا !نقل قول:
Use of GDesk is at your own risk. The author is not responsible for any type of loss or damage caused directly or indirectly by the use of this software.
This software can expose system applications which might be dangerous to your phone and data.
ولی چقدر قشنگن !! اگه اینموارد زیاد مطرح نباشه مخصوصا مورد 1 به ریسکش می ارزه !! :31:
بعله من توضیح کاملی ندیدم معمولا پست اول کامل آموزش میذاشتین !نقل قول:
سلام بر عزیزان این تاپیک.من یه زحمت داشتم براتون.اگه میشه یکی کامل بگه من چطور می تونم از این دسکتاپ ها استفاده کنم.لطفا مسیرهای داخل گوشی رو واسم مشخس کنین.....خیلی خیلی ممنون میشم......
خطرش بیشتره.
من یکی که خیلی باهاش حال نکردم.
شما بای اول برنامه رو به ترتیب نصب کنی(البته هنگام نصب تو قسمت انتخاب زبان فارسی رو انتخاب کنید)نقل قول:
بعد برنامه رو اجرا میکنی با قلم یه بار صفحه جدید رو فشار میدی یه لیست میاد
تو لیست گزینه طراحی رو فشار بده بعد صفحه میره دوباره با قلم روی صفحه بزن
یه لیست جدید باز میشه بعد تو اون لیست گذینه بارگزاری طرح رو انتخاب میکنی
بعد یه صفحه باز میشه شما باید تو اون صفحه اون دسکتاپی که گرفتی رو پیدا و انتخاب کنی
که با پسون MBM هستش همین:10:
امر دیگه ای هم هست:5:
:40:
:10::40::40::40:امر دیگه انکه(که بیشتر این مورد سوال من بود)...از ان دسکتاپها می شه به عنوان جداگونه تو موبایلمون استفاده کنیم ....نه با فعال کردن برنامه gdesk ......اصل حرفم انه که می تونم از این به بعد نمای گوشیم به این شکل در بیاد......به این نماهایی که دوستان گذاشتن.........اگه میشه بگید...................مرسی