راستی، این auto Rotate عکس ها خیلی جالبه! حال می کنم!
Printable View
راستی، این auto Rotate عکس ها خیلی جالبه! حال می کنم!
یعنی مثل iphone هستش این گوشی تو این مورد ؟نقل قول:
اگه اینطوری باشه خیلی توپه که ...
اگه بخوایم مثل آیفون شه باید نرم افزار rotate me نصب شه.فک کنم منظور اصلان تشخیص عمودی یا افقی بودن عکسه.من تو ان93 هم امتحان کردم جواب داد.خیلی کارش درسته نوکیا :40:نقل قول:
چه همه سنسور داره این ان95! ولی مهم اینه که کار سنسور ان82 رو انجام بده! اسم سنسور هر چی می خواد باشه!نقل قول:
ولی دمت گرم.مطلب خیلی جالبی رو عنوان کردی که اصلا نشنیده بودم ولی وقتی تست کردم دیدم کاملا درسته :11:
خواهش میکنم.نقل قول:
چه همه سنسور داره این ان95! ولی مهم اینه که کار سنسور ان82 رو انجام بده! اسم سنسور هر چی می خواد باشه!
ولی دمت گرم.مطلب خیلی جالبی رو عنوان کردی که اصلا نشنیده بودم ولی وقتی تست کردم دیدم کاملا درسته
راستی امروز یه جایی میخوندم که Motion Sensor تو N82 در حقیقت ترکیبی از Lever Sensor و Dispatch Sensor تو N95 ... نکته برتری Motion Sensor اینه که حرکت تو همه جهات رو حس میکنه.
آها! ولی بازم با استناد به movingball سنسور ان95 هم حرکت تو همه جهات رو تشخیص می ده ها! مثلا با بالا و پایین بردن گوشی توپ بزرگ و کوچیک می شه و با حرکات ترکیبی توپ هم اندازش تغییر می کنه و هم محلش...نقل قول:
ببخشید من هی ایراد می گیرم ها !!!
من نتونستم این بازی رو روی 8گیگم نصب کنم...نقل قول:
آها! ولی بازم با استناد به movingball سنسور ان95 هم حرکت تو همه جهات رو تشخیص می ده ها! مثلا با بالا و پایین بردن گوشی توپ بزرگ و کوچیک می شه و با حرکات ترکیبی توپ هم اندازش تغییر می کنه و هم محلش...
ببخشید من هی ایراد می گیرم ها !!!
نمیدونستم ولی اگه بود خوب بودا ....نقل قول:
مگه سیستم 8گیگ با معمولی فرق داره؟ عجیبه! :31:نقل قول:
عزیزم چون جدیدتره به ساین شدن بیشتر گیر میده مثلا خودم قبل اینکه آپدیت کنم اکثر برنامه ها رو گوشیم جواب میدادن ولی الان اقل برنامه ها !!نقل قول:
البته من ساین میکنم برنامه هامو ...