خواهش ميكنم قابلي نداشتنقل قول:
Printable View
خواهش ميكنم قابلي نداشتنقل قول:
يا مادربوردت ايراد داره يا سيدي رام كامپيوترتنقل قول:
سيدي رامت رو عوض كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه
سلام دنیای کامپیوتریهانقل قول:
در تکمیل راهنمایی های دوستان : دوسی جان شاید یادتون رفتـــه برای پارتیشن MBR ، Primary تعریف کنیـــد !!! بدین منظور با partition magic درایو primary رو Active کنید ، شاید درست شد
دوست من MBR مخفف master boot record است ! فقط محض یادآوری بود
علی یارت تا همیشه
سلام
من دو تا هارد 500 Hitachi sata دارم که با هم Raid0 کردمشون.
حدود 2 هفته پیش یکی از این هاردا Error داد و چند روزی هم هست که اون یکی هم Error داده ولی Raid در حالت نرماله.
مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟
سلام دوستان
من یک هارد سامسونگ 80 گیگ دارم که با سیستم Serial ATA کار میکنه.
وقتی داشتم کابل رابط برق بین هارد و اون سوکت برق های استاندار که توی کیث هست رو به هم وصل میکردم(تو هاردای قدیمی اون سوکت خودش به پشت هارد وصل میشه ولی تون این مدلا یه کابل رابط داره که یه طرفش به هارد میره و یه طرفش به سوکت برق) نفهمیدم یه لحظه سوکت به طور برعکس با اون کابل رابط اتصال برقرار کرد و کامپیوتر خاموش شد.
بعد که سوکت و کابل رابط رو درست به همدیگه وصل کردم (کامپیوتر خاموش بود) وقتی کامپیوتر رو روشن کردم در همون لحظه یه دود کمی از هارد بلند شد و بوی سوختگی اومد و دیگه هارد کار نکرد.
حالا سوالم این بود که این هاردا فیوزی چیزی ندارن ؟ یا چرا موقعی که کابل اشتباه بود فقط کام خاموش شد ولی بعد اینکه کابلا رو دست کردم و کامو روشن کردم هارد سوخت و دود بلند شد ؟ و آیا اینکه هارد من سوخته یا فقط فیوزش یا چیزی مثل اون خراب شده ؟ باید بندازمش دور یعنی دیگه هارد درست نمیشه ؟
اگه کمکم کنید که درستش کنم ممنون میشم.
:41::41::41:
ضمن خوشامد گويي به شما دوست محترمنقل قول:
فيوز به اون صورتي كه مدنظر شماست هاردديسك ها ندارن
معمولا يك يا چند آي سي برد الكترونيكي هاردديسك به اين صورت ميسوزه كه قابل تعويض است
يعني يا آيسي اونو عوض ميكنن يا برد الكترونيكي اونو عوض ميكنن
در ايران هيچ وسيله اي رو دور نمي اندازن:31:
يا علي
من از لحاظ عملي زياد با ريد كار نكردمنقل قول:
اما بگو چه اروري دقيقا ميگيره از دوستان بپرسم بهت اطلاع ميدم
Error Occurredنقل قول:
ممنون
مطمئني مشكل سخت افزاري داره؟نقل قول:
هیچ نرم افزار یا روشی وجود نداره که بشه فهمید مشکل از کجاست؟نقل قول: