واقعا معذرت میخام
Printable View
واقعا معذرت میخام
ولی من میخرم مگه میشه من pes2008 بازی نکنم هر جور شده سیستممو ارتقاع میدم یعنی رو low هم نمیشه
شما يه رم 256 ديكه بنداز روش اجرا ميشه
نه به اون موقع كه هنوز بازي نيومده بود خودتونو مي كشتيد واسه بازي نه به حالا از اين بازي توپ ايراد مي گيريد و مثل اينكه باهاش حال نمي كنيد من با كمترين گرافيك و رزو ليشن كلي با اين بازي حال مي كنم فكر كنم توقعتونو زيادي بردين بالا اول بريد يه بازي تو فيفا بكنيد تا بفهميد چه شاهكاريه اين بازي
بازي از نظر گرافيك كه خيلي بهتر شده اما احساس مي كنم كه 2007 يه مقدار بهتره
البته شايد چون به اون عادت كردم.
اما حركات انداختن روي زمين و كشيدن پيراهن كه خيلي عالي است.
فقط يه سوال داشتم
در قسمت آموزش هيچ چيزي در مورد تاكتيك هاي بالا موجود نيست اصلا هيچ آموزشي مثل ورژن هاي قبلي موجود نيست.؟
من بازی رو از westgame گرفتم توی بازی اگر گرافیک رو تقریبا تا آخر ببریم بالا
از وسطهای بازی خطهای عجیب و غریب از پیرهن بازیکنها در میاد بیرون که میربوط به مشکل گرافیکی هست گاهی این خطها از داور وسط میچسبه به کمک داورها :45: و هرچی به انتهای بازی میرسیم شدتشون بیشتر میشه
سیستم من این هست
cpu:2.8 1mb cash
geforce 7600 gs 256 mb
ram : دو تا 512 باس 400
البته فکر میکردم مشکل از رم باشه اما با اضافه کردن یه رم 512 دیگه فرقی نکرد
آیا ممکنه اشکال از نسخه موجود باشه؟
البته هرچی گرافیک رو بیارم پایینتر این خط و خوطها کمتر میشه تو حالت نرمال تقریبا مشکلی وجود نداره
لطفا راهنماییی کنید
ببخشید بچه ها در کجا میتونم هوای بازی رو بارونی یا برفی کنیم در ضمن برای اون سیو نشدن چهره من فهمیدم چیکار کنیم باید وقتی چهره یا هر تغییری تو ادیت دادیم بعد تو منوی اصلی ادیت سیو کنیم بعد دفعه بعد که میایم یعنی وقتی از بازی بیرون میایم هر وقت که میریم تو بازی باید اونا رو تو ادیت لود کنیم
نه بازم قیافه ها رو نگه نمیداره.وقتی لود کنی یک قیافه سیاه برات میاره!البته اسکیلا و بقیه ادیتات میمونه.نقل قول:
تازه من کلی جام گرفتم و رو دستم مونده!هیچکدوم سیو نمیشه تو گالری:41:
بابا یکی کرک رو بزاره لطفا
برای اینکه بری حال کنی این کار رو بکن تا بازیکن ها دیگه کشیده نباشننقل قول:
به setting برو و تیک 16:9 رو بردار و 4:3 رو تیک دار کن درست میشه
برای من هم همین طور بود ولی با این کار درست شد
ایولا بالاخره من هم بازی به دستم رسید راستی یه سوال چه جوری میتونم خودمو تو هیجده قدم بندازم زمین؟؟؟؟/