نقل قول:
ته شده توسط hamid_hitman47
تو این یه هفته ای که بازی رو گرفتم:
به نظر من که گیم پلیش فوق العاده....شوت ها و پاس ها که خیلی طبیعیه...مخصوصا شوت از راه دور ها و سانتر های بلند و 40 _50 متری که واقعا حرفه ای و خیلی هم کاربردی شده...درست مثل فوتبال واقعیه...کنترل دروازه بان هم تو هر زمانی که دوس داشته باشی هم خیلی ایده جالبی بود...قسمت Be A Pro که یک قسمت جدید تو بازی های فوتبال هست هم خیلی هیجان آور و جذابه...
سختی بازی هم اصلا غیر طبیعی نیست ...واقعا تیم های حریف هوش مصنوعی خوبی دارند و خیلی خوب بلدند کارای تدافعی رو انجام بدند و این یه خورده بازی رو سخت تر و البته جذاب تر کرده...اون قسمتی که هم میتونی یه ترکیب دلخواه واسه خودت بچینی هم خیلی خوبه...به دوستان پیشنهاد میکنم حتما یه سری بهش بزنند......
تاکتیک های بازی (همون 2_4_6_8 ) خیلی کاربردی شدند و تو هجوم و دفاع خیلی به آدم کمک می کنند...
یه نکته ی جالبه دیگه اینه که میتونی تو بازی علاوه بر آمار بازی تعداد پاس های کوتاه و بلند و وپاس های عمقی تیم خودت و حریف رو مشاهده کنی که خیلی جالبه.....در کل باید بگم که گیم پلی بازی خیلی پیشرفت کرده ....
البته گرافیک بازی حرف زیادی واسه گفتن نداره و تغیر زیادی نکرده....ولی با گیم پلی عالی که فیفا پیدا کرده این مورد رو میشه نادیده گرفت..........
این نظر شخصی من بود...
یعنی خدایی شما اینارو جز گیم پلی میدونی؟این که سانتراش عین بادکنکه قشنگه؟اصلا هیچکی نمیتونی اون مدلی سانتر کنه.کلا فیفا 3-4 سالیه جلوی ضربه سر رو تو بازیش گرفته.فقط شانسی یا اگه محوطه خالی باشه میشه با سر گل زد.دروازه بان راحت توپو میگیره یا دفاع رو سرت سر میزنه همیشه!تاکتیک و انتخاب دروازه بانم که ربطی به گیم پلی نداره!