شرمنده اشتباه از منه!!!
از راست به چپ!!! ولی من هنور دقیق مشکل شمارو متوجه نشدم!!!
Printable View
شرمنده اشتباه از منه!!!
از راست به چپ!!! ولی من هنور دقیق مشکل شمارو متوجه نشدم!!!
دوستان
یکی از اعضا تو قسمت موبایل تاپیکی زده برای برنامه ای که قدرت پردازنده گوشی رو تست میکنه و به اون امتیاز میده.جزئیاتشو میتونید اینجا ببینید:
این برنامه یه سری تست روی گوشی انجام میده و در آخر به گوشی شما امتیاز میده.بعضی از اعضا این برنامه رو روی گوشی شون نصب کردند و امتیازهای کسب شده رو نوشتند.همونطوری که انتظار میرفت گوشی های نوکیا به دلیل سیمبین بودنشان امتیاز بالایی کسب کردند مثلا n95 امتیازش بالای 700 امتیاز بود یا یک pocket pc asus امتیازی بالای 1500 کسب کرد.حتی گوشی های رده پایین سونی مثل w710 یا w300 هم امتیازی حدود 300 تا 400 گرفتند.حدس می زنین نتیجه روی سامسونگ چطوری بوده؟یکی از دوستان روی d600 امتحان کرد نتیجه:112 و من روی u600 امتحان کردم نتیجه:107!!!!!!!کمترین عدد.این یعنی چی؟یکی توضیح بدهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159852
دوست عزیز به این برنامه ها اعتماد نکن من اون تاپیک رو دیدم مثلا به n73 امتیاز483 داده و به 3250 امتیاز775 واقعا اینو قبول داری ؟ یا به k750 امتیاز 383 !!!! آیا شماخودت حاضری گوشیتو با k750 عوض کنی؟ کی میدونه این نرم افزارازطرف چه کمپانی ایو با چه هدفی طراحی شده پس بی خیالش شو !!!
تایید میشه
منظورم اینه که گوشیم 5 ثانیه بهش دست نزنی قفل میشه بعدش باید دکمه پاور رو بزنم تا دوباره باز بشه این کد شمارو هم من از هر طرف تست میکنم اتفاقی نمی افته!!!نقل قول:
راستی من هر وقت که دکمه ی i رو میزنم میگه که تنظیمات چک شود.
یعنی چی؟چون تو یو700 هر وقت این دکمه ی i رو میزدم میرفتش توی منو
شما میتونی از طریق تنضیمات نور مینه و پس زمینه ، زمان نور زمینه و پس زمینه رو زیاد کنی.(این یه جور کلک هست تا گوشی در حالت باز یا بسته بخاطره روشن بودن صفحه و صفحه کلید قفل نشه!)نقل قول:
در باره کد اون مال Slide گوشی هست. والا من تو Menu کد رو بزنم تو Slide Settings میره.!!!!
تا جایی که من میدونم تو گوشی سامسونگ (اکثرا) دکمه i میانبری برای اتصال یه WAP هست. حالا چرا تو 700 منو میاره....نقل قول:
ممنونم از هیچی بهتره خیلی کارت درستهنقل قول:
متلک انداختی.....؟!
بیخیال داداش من همچین جسارتی نمیکنمنقل قول:
اگه متلکی هم درکار باشه باید به کارخونه سامسونگ انداخت با این طراحیهای کاملشون