-
سمیر نصری بازیکن المپیک مارسی که چندی است صحبت ها از وی زیاد شده در مورد بازی شنبه خود گفت : شاید این بازی آخر من در فرانسه باشد
وی در پاسخ به سوالی که چه احساسی در برابر استراسبورگ در بازی آخر داری گفت : خیلی بازی مهمی است و شاید آخرین بازی من برای مارسی باشد !
فرانسوی ها او را بی شک زیدان دوم میدانند ، شایان ذکر است او از اهداف اصلی ونگر در فصل نقل و انتقالات است !
اما نکته ی جالب این است که او قراردادش را با باشگاه این ماه تا 2012 تمدید کرده است !
منبع:arsenal.ir
-
حیف که به این راحتی ونگر بازیکنانش رو که خودش پرورششون داده رو ارزون میفروشه
فلامینی 5 میلیون یورو
ویرا 10 میلیون یورو
هلپ هم شاید بره اینتر اگه بره دیه گو میاد
-
بازیکن 20 ساله و خوش آتیه مارسی طبق اخبار منتشر شده امروز به لندن آمده تا در تست پزشکی آرسنال شرکت کند .
ظاهرا 12.5 پاند رقم پیشنهادی توپچی ها بوده که با موافقت سمیر روبرو شده ! او امروز قرار داد داخلی با باشگاه را منعقد خواهد کرد ! مارسی که به تازگی قراردادی 12 میلیون پاندی با وی بسته پول خوبی از این انتقال به دست میآورد !
نصری علاقمند است تا در جایگاه هلب ناراحت قرار بگیرد !
ونگر هم علاقه ی خود را مبنی بر استفاده سمیر نصری در کنار های تیم خود ابراز کرده ! جایی که توماس روسیچکی ، هلب و پیرس در آنجا بازی میکنند !
طبق اخبار منتشر شده او در امارات به دیدن این استادیوم پیشرفته میپردازد و میتوان تا فردا منتظر اخبار رسمی باشگاه مبنی بر خرید وی باشیم !
وی 7:30 باید به سمت اردو خروس ها برای یورو 2008 پرواز کند !
منبع : arsenal.ir
-
مهاجم جوان و مکزیکی آرسنال که به طور قرضی در اوساسونا بازی می کرد به دستور ونگر به لندن بازگشت
این بازیکن نوزده ساله از تیم سلتاویگو اسپانیا به آرسنال پیوست و از آرسنال به تیم اوساسونا قرض داده شد . وی در این فصلی که گذشت توانسته سه گل به ثمر برساند.همچنین وی در تیم ملی مکزیک هم بازی کرده است.مرد فرانسوی در این باره می گوید : " وی بسیار سخت کوش است و در اسپانیا در تیم اوساسونا وی بسیار تلاش کرد. او در اوساسونا در میانه زمین و در سمت چپ ( هافبک چپ ) بازی می کرد اما در آرسنال او در همچین پستی حضور نخواهد داشت . من می خواهم از او به عنوان مهاج وسط یعنی همان پستی که ادواردو بازی میکند استفاده کنم.او بازیکن جوان و بسیار خوبی است.
-
تیم فقط ارسنال مربی فقط ونگر
-
-
July
19 Sat Friendly A Barnet
30 Wed Friendly A VfB Stuttgart
-
سمیر نصری بعد از مدت ها مذاکره و بحث بلاخره با قراردادی 4ساله به جمع توپچی ها پیوست !
نصری در تست پزشکی سربلند بیرون آمده و باید منتظر بود تا چند ساعت آینده لباس او را به وی تحویل دهند !
گاردین ، گل ، تلگراف ، سان و بی بی سی این خبر را منتشر کردند و حضور نصری در بین توپچی ها غیر قابل انکار است !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آرسنالی بابا این تایپک بکشید بالا آبرومون رفت
-
ايول ونگر !! بالاخره يه چيزي خريد!
-
فابرگاس که در برابر خداحافظی فلامینی از آرسنال سکوت کرد ، در مورد هلب و آدبایور گفت : هیچ دلیلی برای ترک تیم از سوی این دو وجود ندارد !
فابرگاس از اهانت بارسلونا نسبت به آرسنال شکایت کرد و گفت : بارسلونا نباید اینقدر پر سر و صدا ( در نقل و انتقالات ) ظاهر شود ، آن هم در برابر تیمی که معمولا حاشیه ی نقل و انتقالات ندارد و به کار خودش مشغول است !
بارسلونا در هفته های اخیر به بازیکنان آرسنال پیشنهاداتی داده که نه به نفع بازیکن است و به نفع هر دو باشگاه و فقط هدف بارسلونا نشان دادن خود است و اینکه با این رفتارها فصل افتضاحی که پشت سر گذاشته اند را به نوعی پوشش دهند !
این رفتارهای زشت و غیر ورزشی بارسلونا باعث میشود تا بازیکنان افکارشان به هم بریزد و به تصمیمات خود شک کنند !
این کار باسلونا واقعا ناجوانمردانه ، زننده و غیر ورزشی است ! آرسنال هم در نقل و انتقالات شرکت میکند ، اما همه چیز مخفی رخ میدهد ( آمدن ادواردو و سانیا نمونه خوبی هستند )
وی با اشاره به توانایی های بازیکنان و قوانین فیفا ادامه داد : اگر بازیکنی بخواهد برود ، میرود ! آلکس و امانوئل باید به آینده خود فکر کنند و بهترین تصمیم را بگیرند ! من میمانم ، امیدوارم آنها هم تصمیم مشابهی اتخاذ کنند