دوست عزيز نيستيد؟
Printable View
دوست عزيز نيستيد؟
شناساييش كه مشكلي نداره ولي اسانسور ديويدي رايترت مشكل اصاصي داره كه هر چه زود تر بر طرفش كن چون امكان پاره شدن تسمه زياده بايد در دراو را باز كني از سمت بالاش گوشه سمت چپ بگرد دنبال يك ميله پلاستيكي كه در انتهاش به يك چرخ دنده وسل باشه بين راه اين ميله را چك كن و تميز كن مشكلت بر طرف مي شه .نقل قول:
1- DVD رايتر سوزوكي دارم كه به عنوان Benq شناسايي ميشه! و موقع گذاشتن DVD يا CD درش رو بايد 3 بار ببنديك تا كار كنه! يعني سه بار مياد بيرون و ميره داخل! ولي براي بيرون اومدن هيچ مشكلي نداره! فكر ميكنيد مشكل از كجاست؟
براي اين مشكل سه تا حدس ميشه زد يكي اينكه اسكات مادر بوردت 64 بيتي باشه ولي دستگاه 32 بيتي يا اينكه كارت را كج و نيمه در داخل دستگاه بذاري يا اينكه مشكل سخت افزاري داشته باشه .نقل قول:
2- وقتي كه كارت تي.وي رو به سيستم وصل ميكنم! كيس سيستم كه ال.سي.دي هم داره بوق ميزنه!
طور خاصي نيست يك دسته فيش يك تكه است كه فقط به يك صورت به مادر بورد مي چسبد آموزش نداره كه ..نقل قول:
3- دوتا كول ديسك زدم به جلوي كيس! كه متاسفانه ديگه بالا نميان! اينو بگم كه پورتاي جلوي كيس رو خودم وصل كردم!
اينا ديگه درست نميشن!؟ چون با سيستماي ديگه هم تستشون كردم! همونطور بودن!! اگه امكان داره طريقه وصل كردن كابل usb به كيس رو هم توضيح بدين
(راستي فكر كنم هر چيزي كه مي خري بهت قالب دارن مي كنن يكذره هنگام خريد دقت كن !!!!)
نقل قول:
سلام عزیز
من لنز دی وی دی و سی دی میخوام از کجا گیر بیارم؟؟؟؟؟
لنز از کجا میشه گیر اورد؟؟
سلام
من جون شما عشق تعمیرم هرچی که بگی از کامپیوتر گرفته تا جارو دستی
بیشتر از ده بیست تا مین و سی دی رایتر و دی وی دی و ......خراب دارم
از کجا میشه لنز و قطعه های دیگه رو خرید
عزیزم بازشون نکنی که از دست میره ولی اگه لنز هار د یه وقت گیر اوردی بهت میگم چکار کنی !!!!!
عزیزم بازشون نکنی که از دست میره ولی اگه لنز هار د یه وقت گیر اوردی بهت میگم چکار کنی !!!!!نقل قول:
:10:
نقل قول:
یه چند تا ادر س پدر مادر دار در مورد سخت افزار و تعمیرات نداری عزیز اکه داری بذا جبران میشه!!!!:11:
یه مشکل
دی وی دی رایتر
چراغ ال ای دی روشن میماند
خود لنز داغ میکند
دکمه خروج ریل جواب نمیده یعنی اصلا ریل بیرون نمیاد حالت هنگ داره نه موتور نه لنزش تکون نمخوره ///؟؟
سلام
من یه مدتی بودکه موبایلم جلوی اسپیکرم قرارداشت یعنی دو سه ماه
بعدازاون موقعی که اهنگ میخوام با اسپیکرم گوش کنم یه صدای جیز و ویزی همراه اهنگ شنیده میشه مثل زمانی که یه پریز برق اتصالی میکنه واین صداتازمانی که اهنگ تموم نشه ادامه داره
ازهرتعمییراتی توشهرمون پرسیدم راه حلی برای رفعش نداشتند
میشه شمابهم کمک کنید؟؟؟؟
ممنون
اصلا مشکل ایجادشده مربوط به اسپیکره یا کارت صدا؟؟
وایا تشخیص من که این ویز ویزها از شاهکارهای موبایلم بوده درسته ؟؟