سلام
مشکل من موقع وصل شدن به ایکس باکس لایو است .از xbox360به network وصل میشه ازnetwork بهinternet وصل میشه از internet به xbox live ارور میده مشکل از چیه. با تشکر
Printable View
سلام
مشکل من موقع وصل شدن به ایکس باکس لایو است .از xbox360به network وصل میشه ازnetwork بهinternet وصل میشه از internet به xbox live ارور میده مشکل از چیه. با تشکر
سلامنقل قول:
احتمالاً کنسول شما Ban شده. (با توجه به اینکه از internet به live ارور میده)
برای اولین بار هست که وصل میشی یا اینکه قبلا مشکل نداشتی !!!؟؟؟نقل قول:
چه اروری میده ؟؟؟
از چه اینترنتی استفاده میکنی ؟؟؟
باید اینارو جواب بدی تا معلوم بشه
با سلام خدمت دوستان من رفتم یک مغازه کارت گلد بخرم بنده خدا گفت این XBOX ها شانسی هست یعضی هاش وصل میشه و بعضی هاش هم وصل نمیشه!!!!!
میخواستم بدونم این حرفش راسته و اگه هم کارت گلد بگیریم بازم ممکنه نتونیم تو LIVE بازی کنیم؟؟؟؟
TANX
بعضی از این فروشنده ها در حد غاز آفریقایی هم چیزی تو سرشون نیست !!!!نقل قول:
شما در صورتی نمیتونی تو LIVE بازی کنی که Account شما SILVER شده باشه .پس با خرید یه Pack Gold مشکلتون حل میشه.
با تشکر از پاسخ گویی شمانقل قول:
بله من زیر آدمکه XBOX live دستگام نوشته SILVER و واسه همین هم خواستم برم کارت گلد بگیرم که با این حرف بنده خدا ترسیدم و نگرفتم.
حالا اگه شما مطمئن هستید که من میتونم با یک مودم 512 و یک کارت گلد وصل live بشم و بازی آنلاین کنم من برم کارت گلد رو بگیرم.
TANX
آره دوست عزیز با تمامیه کنسول ها میشه به لایو وصل شد ! شما یه گلد بگیر و بعد هم آنلاین بازی کن ...نقل قول:
سلام رفیق خوبی منم به این مشکل بر خئردم که این ارور رو می ده اگه راهی پیدا کردی به منم خبر بده مرسی .
اقا مخلس
معنی این ارور چیه:
W:0000-0000B
X:001C-F003
Y:20AB-4800
Z:0000-0000
ID:0007-0000
در ضمن یه نوشتهای راجه به NAT میگه .
اگر میشه روش تنظیم NAT تو مودم TP-LINK8811 یادم بدید ممنون
سلام samgun با روشی که گفتی (دیال اپ) وصل شدم اما همون روش رو واسه adsl رفتم باز ارور قبلی رو میده (همون اروری که مودم رو مستقیم میزدم به کنسول) فکر کنم Adsl رو باید تنظیم کنیم تو چی میگی؟ تو more info همش این پیغام رو میده حتی موقعی که مستقیم مودم رو میزدم به کنسول:
your console can conect to the xbox live but your router or gatway is,nt propertly responding to ICMP responses
if your console is conected to a router or gatway dicconect it and conect directly to the modem