نقل قول:
سلام.
البته میگن نقشه شیرازش هم اومده و خیلی هم کامله.(یکی از بچه های شیراز تو یه فروم دیگه میگفت.)
نقل قول:
سلام.
البته میگن نقشه شیرازش هم اومده و خیلی هم کامله.(یکی از بچه های شیراز تو یه فروم دیگه میگفت.)
آریان جان پرچم ما رو بردی تو گل:31: .. بله عزیزم من نصب کردم.. اگه چیزیو ندونم که نمیگم .. والا من پیچیدگی ندیدم . هرکسی رو کامپیوتر برنامه نصب کرده باشه اینو هم نصب میکنه دیگه .. چند تا فولدر هست که توش فایل اجرایی هست گوشی وصل میکنی به کامپیوتر و فایل رو اجرا میکنی و واضحه دیگه .. هرجا بخوای نصب میکنی .. البته keymaker من خرابه و نمیتونم کرک بسازم:41: اخه من قبلا از یه سایت خارجی گرفتم و چون حجمش زیاد بود دیگه بعدا دانلود نکردم .. کلیدشو هم که خودت لطف کردی واسم ساختی :10::40:و من همونو سیو کردم دارمش..نقل قول:
یا علی:11:
سلام.دوستان نقشه از تهران دارید که قابلیت route داشته باشه؟
نقل قول:
سلام.
بابا اون جمله که من گفتم استعاره یا یه همچین چیزی بود.:31:
میدونم نصب کردی واسه همین اونجوری گفتم .البته خوب واسه شما که استادید راحته ,من این فاکتور رو لحاظ نکرده بودم.ضمنا" ما خودمون علمدار لشکر شماییم.نمیزاریم پرچم به گل بشینه.:46::40::11:
آريان از خدامه واسه همه جا بياد
شما قافله سالار ما هستید:10:.... آریان جان یکم سرم خلوت شه میخوام بیام به شما و چند تا از اساتید گلم مثل بهداد و گلمحمدی و سایر رفقا و اساتید پیشنهاد بدم که کسانی که مایل هستن بیان کمک کنن با هم یه برنامه بچینیم و تو عید بشینیم یه جمع بندی واسه پاکت پی سی انجام بدیم و یه سری کار اساسی انجام بدیم و یه منبع از توش در بیاریم.. حالا ببینیم خدا چی میخواد.نقل قول:
یاعلی:11:
سلام.نقل قول:
من هستم ,فکر میکنم دوستان دیگه هم حاضر به همکاری باشن.:11:
سلام من لینک این google gps رو میخواستم که احتیاج به ریخنن نقشه نداره.
ما که از خدامونه
ایشالا ردیفش میکنیم:10:نقل قول: