اینم دارمنقل قول:
اما خداوکیلی هنوز اینترنت پرسرعت گیرم نیومده که آپ کنم
برای رفیقمون هم باید age رو بزارم
Printable View
اینم دارمنقل قول:
اما خداوکیلی هنوز اینترنت پرسرعت گیرم نیومده که آپ کنم
برای رفیقمون هم باید age رو بزارم
آقا کسی بازی با رزولویشن wvga داره؟
نقل قول:
میشه بگی رزولویشنش چنده
اگه می خوای برام میل کن من آپ می کنم (هر چند میدونم این حرفم تا حدودی خنده داره ولی خوب میل یه جورایی تو آپ کردن سریعتره)
من قویترین سرور ها رو دارم اما به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارمنقل قول:
یه کم صبر کنید
راستی یه چیز دیگه به نظر من قویترین سرور مفتی برای آپلود سرور گوگله
رو اچ تی سی تاچ کار میکنن ؟نقل قول:
اخه Cpu 201
Ram 64
Rom128
!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواهم با این پست بترکونم
مجموع 27 بازی XPERIA X1 با رزولویشنه 800x480 WVGA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام بازی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Abracadaball
Block Breaker Deluxe 2
Bubble Bash
Date Or Ditch
Ferrari GT
Hero Of Sparta
New York Nights 2
Platinum Sudoku 2
Spring Break Fever
Asphalt 4
Block Breaker Deluxe
Chuck Norris
Death Race
Fightclub
Million Dollar Poker
Paris Nights
Prince Of Persia 4
Zombie Buster
Assassins Creed
Brain Challenge Vol 2
CSI NY
DJ Mix Tour
Gangstar 2
Mummy 3
Platinum solitaire 2
Real Football 2009
Zombie Infection
کد:
https://torrents.thepiratebay.org/4755442/Xperia_Games.4755442.TPB.torrent
لینکی که گذاشتم فایل Torrent مربوط رو به شما میده و میتونید با برنامه های نظیر Bitlord یا Utorrent و ... اونو دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم قبل انکه پست رو بزارم 4 تا از بازی هاشو دانلود کردم و بازی کردم رو گوشیم.
File ro mirizi to ramet > az START miri to program miri to file Expelorer balasho mizani mizari ro Strong memori > ro file morede nazar click mikoni khodesh ba E-JAVA e goshi bazesh mikone nasbesh mikone to Ghesmate E-JAVA e goshi ke to ghesmate program berid ba ye alamate [e] ghabele royate :D badam bazi mikoni ! hich barname ezafi ham nemikhad ! doroste in bazi ha 3D nist va Java o ina vali berid khodatono shokr konid mage bazie WVGA gir miyad
کد:
http://www.mobile-stream.com/demos/xperia_meteor_demo.cab
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی دمو ولی یه چند مرحله ای ازش آزده و ساپرت رزولیشنش WVGA خودم نصب کردم چیزه میزونیه به شما هم پیشنهادش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ورژن جدید این بازی محبوب برای گوشیهای شتابسنج دار.
Resco_Bubbles_v1.30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم فایل فشرده شده 2.55 مگ:
پسورد فایل: mehdi.brgکد:http://www.4shared.com/file/95042948/2662ae0b/Resco_Bubbles_v13_prereg.html
:11:
ممنون دوست خوبنقل قول:
اين برنامه اي كه ميشه اونو دانلود كرد(utorrent) براي راحتي كار گذاشتم كم حجمه :الان دارم گيمها را دانلود ميكنم 14.9 مگ هست البته زيپ شده هستندکد:http://www.utorrent.com/downloads/complete?os=win
به مقدار سايزش كمه با توجه به تعداد 28 گيم
اميدوارم خوب باشند
ويرايش
اينا جاوا هستند و من قبلا دانلودشون كرده بودم
اضافي دانلود كرد عيب نداره