دوستان من 99% بازی رو تموم کردم و فقط یک چیزی توی طبقه دوم(94%) مونده که پیداش نمی کنم و رمز تابلویی که به boathouse راه پیدا می کنه لطفا کمک کنید تا زودتر تمومش کنم
پیشاپیش از راهنمایی هاتون تشکر می کنم
Printable View
دوستان من 99% بازی رو تموم کردم و فقط یک چیزی توی طبقه دوم(94%) مونده که پیداش نمی کنم و رمز تابلویی که به boathouse راه پیدا می کنه لطفا کمک کنید تا زودتر تمومش کنم
پیشاپیش از راهنمایی هاتون تشکر می کنم
دوستان عزيز من يه راهنماي كامل از بازي نوشتم كه به همه سوالات شما در مورد چگونگي پيدا كردن تابلوها و رمزگشايي هاگوارتز جواب ميده من اونو تو وبلاگم قرار دادم تا دانلودش كنيد. ولي ظاهرا بعضيا حوصله ندارند. بنابراين به 2 دوست خوبم از اينجا جواب سؤالاشونو ميدم :
ميانبر براي رسيدن به قايق خانه :
در پله هاي متحرك جايي كه به راهرو طبقه چهارم ميرود تابلوي نقاشي يك شاعر قرار دارد با او حرف بزنيد. او از شما مي خواهد سه چهره را پيدا كنيد. به طبقه هفتم برويد و با تابلوي نقاشي كه در آنجاست حرف بزنيد. او به شما ميگويد با پروفسور باسيل فرانساك صحبت كنيد. به طبقه سوم برويد و در مسير پلههاي مارپيچي كه به كلاس دفاع در برابر جادوي سياه ختم ميشود با گارگويل صحبت كنيد. سپس به طرف تابلويي كه نرسيده به كلاس وردهاي جادويي (Charms) قرار دارد ، برويد. با پيرمرد كم مو صحبت كنيد. او به شما ميگويد تابلوي روي ديوار را كه عكس يك
بانوي چوپان است ، در پا گرد پله هاي طبقه دوم پيدا كنيد. به همان جا برويد تا بانوي چوپان صورتي پوش روي ديوار را بيابيد. با او حرف بزنيد. او به شما ميگويد كه ريشه گوگل را در ورودي پل روي دره (Viaduct Entrance) ببينيد. به آنجا برويد و با تابلو نقاشي كه در كنار قفسه كتاب واقع هست حرف بزنيد. او به شما ميگويد از گيفورد آبوت بپرسيد. به پلكان باشكوه (Grand Staircase) برويد و با تابلوي نقاشي كه در آنجاست حرف بزنيد. او به شما كلمه عبور را ميگويد : « اين كلمه عبور ناپسند است ». اكنون شما كلمه عبور را ميدانيد كافيست به همان تابلو نقاشي مرد شاعر كه در راه پله هاي متحرك و در ابتداي راهرو طبقه چهارم است برگرديد و رمز را به او بگوييد.
براي رسيدن به گيفورد آبوت به گراند استيركيس بريد اما از كجا؟ برام جالبه كه شما چرا از جاي پاي راهنماي نقشه غارتگر استفاده نميكنيد كافيه كليد تب رو بزنيد و Grand Staircas رو پيدا كنيد و روش اينتر بزنيد شما به اونجا راهنمايي ميشيد. توسط جاي پايي كه رو زمين جلوي پاتون هست.
دوست عزیز من دوتا کتابتون رو دانلود کردم و بازی گابسون آخری رو از روی همون انجام دادم و از جای پاه هم استفاده می کنم اونا درست میرن به سرسرا ورودی وبعد از پله ها بالا میروند و تموم می شوند من مشکلم اینکه جای گریفورد آبوت رو دقیقا نمیدونم کجاست اگه بگی ازت ممنون می شم
هنوز شما درگیر این بازی هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل داشتید بگید تا سریع تمومش کنید
سلام به آيدي من پي ام بده زود Spaniuly تايم پرينس منتظرم زود كار مهمي دارم
من سيو تورو ميخوام اگه پي ام بدي راحتتر ميتونم راهنمايي كنم اينجوري هي رفرش كردن سخته
ببين گيفورد آبوت همون جايي هست كه از پله هاي متحرك ميري پايين ميخواي بري به ساه چال هموني كه به خاطر كار هانا آبوت ميري باهاش صحبت ميكني همونوراست ديگه اون تابلو
من سيوتو ميخوام پرينس تايم
ببين تو قرار نيست با در صحب كني با يكي از تابلوهاي نقاشي بايد صحبت كني كه بالاي سياهچال
خیلی کم حوصله ای عزیز من زود تر گریفورد آبوت رو پیدا کردم
الان فقط 94% از طبقه دوم مونده