M a r i o جان فهمیدم. ولی بچه ها یادشون رفت بگن.
Thailand 2 - Oman 0
Printable View
M a r i o جان فهمیدم. ولی بچه ها یادشون رفت بگن.
Thailand 2 - Oman 0
بچه ها برای گزارش بازی ها روی منم حساب کنید
بازی های بعدی ایران
در چه تاریخی و در چه ساعتی هستند؟
بله نمونه ی پست مفید ! هیچ می دونستی آخر پست مفیدی ... من موندم که چرا این پستای مفیدت ییهو از 2000 پرید به 1600 ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنونم خوبم من ! تو دقیقا یک سال هست که نیستی من همیشه دور و ور انجمن های نرم افزاری ام . تو رفتی تو کار موسیقی و چاووشی و اینا یا نه ... تو کار متفرقه ای ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای وای شرمندت میثم جون الان دارم گزارشگر جمع می کنم که این مشکلات هر چه سریعتر حل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... واقعا ببخشید ... ضمنا الان فقط منتظرم که سامان چراغ سبز بده که دیگه بریم تو کار گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ضمنا از این جدولت بی نهایت خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من زیاد تو کار فتوشاپ نیستم ولی فتوشاپی ها رو به شدت دوست دارم ... واقعا از کار های گرافیکی لذت می برم ... این جدولت خیلی خیلی شیک هست ... اینو من از الان گفتم که از بس قشنگه می دزدنش ها ! یه اسمی چیزی کنارش بزار که من یکی خیلی از این کارت خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به به به به به به به به به به به به به به به به ... عالی عالی شد ... ممنونم رامیار جون(اگه درست ننوشتم بگو و بگو چی صدات کنیم خوشت می یاد؟مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
خب پس عالی شد ... الان خودم سامان رو هم اضافه کردم:21: ولی سامان بیا اینجا یه رضایتی نشون بده که حساب کار رو به کلی به دست بگیریم ... خب رامیار خان شما برات فرقی نداره چه ساعت هایی باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم + رامیار گل + سامان (در صورت موافقت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی دوست دارم که بچه های دیگه هم مشارکت کنن و این تاپیک داغ بمونه نه اینکه خبری رو از اینور و اونور کپی پیست کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مرسی
ممنون همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف بفرمایید صفحه ی قبل , پست دوم:20:نقل قول:
شانس ما هست دیگه ...هر تاپیکی توش پست داشتیم رفت ترش!نقل قول:
من همش دور و ور انجمن متفرقه و موسیقی هستم ...گاهی هم موبایل...به جز اینا به هیچ کدوم از انجمن ها سر نمیزنم...
در ضمن بابا تو خسته نمیشی این همه حرف میزنی؟سر ادم میخوری!
نه فرقی نمی کنه
فقط بازی های ایران نباشه:31:
:11:
chovalier جان شما لطف دارید.نقل قول:
وای وای شرمندت میثم جون الان دارم گزارشگر جمع می کنم که این مشکلات هر چه سریعتر حل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... واقعا ببخشید ... ضمنا الان فقط منتظرم که سامان چراغ سبز بده که دیگه بریم تو کار گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ضمنا از این جدولت بی نهایت خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من زیاد تو کار فتوشاپ نیستم ولی فتوشاپی ها رو به شدت دوست دارم ... واقعا از کار های گرافیکی لذت می برم ... این جدولت خیلی خیلی شیک هست ... اینو من از الان گفتم که از بس قشنگه می دزدنش ها ! یه اسمی چیزی کنارش بزار که من یکی خیلی از این کارت خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر مارو شرمنده نکنید.
خواستی بگو سورسش هم بهت می دم.
راستی اسم شریفتون چیست ؟
خب اینم مهارت می خواد که ببینیم تو کدوم تاپیکایی پست بدیم که نرن ترش !:27: خب پس محدوده ی کاریتو فهمیدم به زودی می یام از اون ورا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدی؟ ایول اولین کسی که بهم می گه زیاد حرف می زنی تویی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره دیگه ببین از پا افتادم بس که حرف زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عـــــــــــالـــــیه دوست من ! خارق العاده ... ممنونم ... بسیار کارمون راه افتاد باور کن ! خیلی خیلی ممنونم ... اگه سامانم پیداش بشه نام گزارشگران رو توی پست اول می نویسم !:11: :40:نقل قول:
قربونت برم من ... اختیار داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه دلت خواست می تونی بگی علی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خیلی عالیه ... دستت طلا