[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اين برنامه rapidshare plus 3.1 را دانلود كردم ولي امدوم باز كنم اين ارور را داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اين برنامه rapidshare plus 3.1 را دانلود كردم ولي امدوم باز كنم اين ارور را داد
دوست عزیز شما باید ۲ NET Framwork. رو نصب کنیدنقل قول:
نقل قول:
يه چك كن ببين Dot Net FrameWork 2.0 رو نصب داري يا نه .
البته نسخههاي بالاتر هم جواب ميده .
اگه نداري نصب كن .
ضمنا اين برنامه خيلي خوبي هست .
من ازش راضي هستم .
دست شما درد نكنه عجب برنامه به نظر من از اكانت هاي رپيد هم بهتر كار مي كنه
نقل قول:
من هميشه شبها ميذارم تا صبح دانلود كنه .
چون اون موقع خلوت تر هست .
البته يه مدت هست كه دارم با تورنت ميگيرم .
اونم كه خيلي عالي هست .
مهدي جان ممنون داش يك سوال داشتم اگه من بخوام از سرعت 128 كه دارم سرعتش زياد كنم منظورم بتونم كاري كنم كه حداقل سرعتم زياد بشه دوست دارم فيلم دانلود كنم ولي از شانس بعد ما 128 بيشتر نداريم كاري هست كه بتونم راحت بتونم حداقل روزي 1 دونه هم فيلم دانلود كنيم:13:
درسته یه تاپیک دیگه در مورد بحث و تبادل نظر هست ولی نظر خودتون رو هم در مورد اینها بگید که کدومشون رو تست کردید و ازشون راضی هستید
نقل قول:
فك كنم دانلود لينك مستقيم با 128 بايد حول و حوش 13 - 18 باشه .
حالا اگه شبها شركتت محدوديت دانلود نداره ، بهتره شبها بذاري دانلود كنه ، چون خلوت هست و راحت ميگيري .
اگه تا حالا با تورنتها كار نكردي ، يه سر بهشون بزن . واقعا عالي هستند .
من كه تقريبا ديگه كمتر از رپيد ميگيرم .
تورنت رزيوم داره ، كه اين خيلي عالي هست براي من .
من از Rapidshare plus 3.1 استفاده كردم bahal جان خيلي عالي كار مي كنه واقعا
كه از اكانتاش بهتر كار ميكنه فقط يك بدي كه داره اينه كه مدت زمان را ميده ولي هر چنتي بخي راحت دانلود ميكني
من ديروز تو 1 ساعت 30 تا 3jp كليپ دانلود كردم خيلي عالي كار ميكنه
---------------------------------------------------------------------------------
مهدي جان يك سوال اين لينك هاي تورنت چيه ميشه بهم توضيح بدي تا بتونم منم استفاده كنم تا بتونم منم بتونم روزي يك فيلم دانلود كنم
با اين سرعت ايران كه 128 واقعا ضلمه من موندم با اين سرعتا بايد ادم چيكار كنه:41:
تو تاپيك كلمه تورنت رو جستجو كن .نقل قول:
عنوانهاي زيادي پيدا ميكني .